Soru Xiaomi 14T Pro güncelleme ile alakalı

cemil876

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
1
Merhaba efendim geçenlerde Xiaomi 14T Pro aldım yurt dışı kayıtının hangi teknikle gerçekleştiğini bilmiyorum ama yüksek ihtimalle farklı telefondan alınma gibi şimdi benim bu telefon bluetooth stacki sorunlu xiaominin testlerinde çip çalışıyor ama bunun için güncelleme varmış bende HyperOS 1.0.11 sürümü var ama kodu UNNEUXM ve ben bunu HyperOS 2 e güncellemeye çalıştığı VNNEUXM kodlu olanı indiriyordu bende şüphe sezip durdurdum eğer bu güncellemeyi yaparsam IMEI uçar mı?

cemil876

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın üst üste post atmış oluyorum ama sadece SIM2 var bu belki size teknik hakkında fikir verebilirse diye yazdım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sim1 kayıtsız imei, sim2 kayıtlı imei şeklinde ise bu server kayıt diye tabir edilen en sorunsuz, en problemsiz kayıt yöntemidir. Bu yöntemle kayıt yapılan cihazlar sorunsuz güncelleme ve sıfırlama yapar. (bazı istisna modellerde işlem hatası sebebiyle imei gidebilir bu cihaz o modellerden değil)

cemil876

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
1
Güncellemeyi yaptım 2.0.203 oldu ancak bluetooth hala taramalarda bazı cihazları bulamıyor bluetooth menüsünde güncelle yazan bir buton var ancak basınca hiç bir şey yapmıyor. Cihazlar sadece isimsiz cihazları tarama seçeneği açılınca bir kısmı gözüküyor o şekilde sadece MAC adresleri var ama bağlantı yok.

cemil876

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
1
Cihazı aldıktan sonra bazı paketleri araştırıp listeye almıştım gözümden şu kaçmış onu da silmişim

com.xiaomi.bluetooth

bunu silmeyelim wasntme~~

Üst Alt