Yardım Xiaomi 14T Bootloader Açma

Emirhan bozaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
P smart 2019
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2
Telefon Modeli
Xiaomi 14t
Bootloader Kilidi
Kapalı
1 yıldır kullanıyor olsam da Xiaomi topluluğu uygulamasından bootloader kilidini açmak istediğimde Çin saatiyle 00.00'ye süre veriyor(ülkemizde saat 19.00'a eş değer) ve ister o saatte ister başka saatte asla uygulama kabul etmiyor sınır hatası verip. Kısaca legal olarak açılmayacağından eminim. Bilgili bir arkadaş nasıl açabileceğimi anlatırsa sevinirim. MediaTek işlemcili olduğu için şansım daha fazla sadece kendi başıma veya yapay zekaya güvenip yaparak telefonu hard brick yapmaktan korkuyorum. H.kadioglu hocam sizi önerdi bir arkadaş, ona sor dedi özellikle.

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
1 yıldır kullanıyor olsam da Xiaomi topluluğu uygulamasından bootloader kilidini açmak istediğimde Çin saatiyle 00.00'ye süre veriyor(ülkemizde saat 19.00'a eş değer) ve ister o saatte ister başka saatte asla uygulama kabul etmiyor sınır hatası verip. Kısaca legal olarak açılmayacağından eminim. Bilgili bir arkadaş nasıl açabileceğimi anlatırsa sevinirim. MediaTek işlemcili olduğu için şansım daha fazla sadece kendi başıma veya yapay zekaya güvenip yaparak telefonu hard brick yapmaktan korkuyorum. H.kadioglu hocam sizi önerdi bir arkadaş, ona sor dedi özellikle.
Xiaomi bootloader otomatik başvuru script denedinizmi?

Oyla:

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
linux kullanıyorum oradaki .exe formatlı dosyaları nasıl açabilirim ki?

Linux uyumlu. Python ile çalışıyor.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt