Recovery Xiaomi 14 Ultra Twrp

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Merhaba Arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra Twrp Dosyayı Arayan Arkadaslar Var. Başka Bir Yerde Buldum Ve Alıntı Yaptım Android 14 İçin Yapılmış Android 15 Tabanlı Romlarda Ne Hatalar Ne Sorunlar Çıkarır Bilmiyorum. Dosya Bana Ait Değildir Sadece Upload Ettim, Linkini Paylaşıyorum. Bu Forumda 4 Kişiye Daha Önce Attım İçlerinden Bir Arkadaş Telefonum Çöktü Yazmış Eğer Böyle Bir Durum Olursa Sorumluluk Kabul Etmiyorum. Dosyayı Anlayan Bilen Arkadaşlar İncelerse Sevinirim.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba Arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra Twrp Dosyayı Arayan Arkadaslar Var. Başka Bir Yerde Buldum Ve Alıntı Yaptım Android 14 İçin Yapılmış Android 15 Tabanlı Romlarda Ne Hatalar Ne Sorunlar Çıkarır Bilmiyorum. Dosya Bana Ait Değildir Sadece Upload Ettim, Linkini Paylaşıyorum. Bu Forumda 4 Kişiye Daha Önce Attım İçlerinden Bir Arkadaş Telefonum Çöktü Yazmış Eğer Böyle Bir Durum Olursa Sorumluluk Kabul Etmiyorum. Dosyayı Anlayan Bilen Arkadaşlar İncelerse Sevinirim.

buyrun hocam bende sorumluluk kabul etmem sizin paylaştığınız rom dan sonra yapılan güncellenmiş bir twrp daha buldum
bende upload ettim öncelikle fastboot boot xxxx.img olarak boot etmeye çalışın olmadı sonra yükleyip çalıştırırsınız

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buyrun hocam bende sorumluluk kabul etmem sizin paylaştığınız rom dan sonra yapılan güncellenmiş bir twrp daha buldum
bende upload ettim öncelikle fastboot boot xxxx.img olarak boot etmeye çalışın olmadı sonra yükleyip çalıştırırsınız
Hocam Benim Attığım Twrp Yada Sizin Attığınız Twrp'yi Test Etme İmkanınız Oldu mu?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam Benim Attığım Twrp Yada Sizin Attığınız Twrp'yi Test Etme İmkanınız Oldu mu?
yok hocam cihazım farklı test edemem o yüzden ama test eden kullanıcılar olumlu geridönüş yapmış

paylent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramo
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
12
İyide bnde ki twrp 6 aydır kullanıyorum ve çalışıyor sıkıntısı da yok

erbil51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Erbil
Cihazım
mi 9T pro
Konular
0
Merhaba, ikisinide kurdum. İlki çince ikincisi ingilizce ama ikiside OS 2.0 da çalışmıyor, sadece ekran görünüyor, dokunmatik çalışmıyor dolasıyla işlem yapılamıyor.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, ikisinide kurdum. İlki çince ikincisi ingilizce ama ikiside OS 2.0 da çalışmıyor, sadece ekran görünüyor, dokunmatik çalışmıyor dolasıyla işlem yapılamıyor.
Hocam Android 14 Uyumlu Ama Android 15 Romlarinda Ne Olur Bilmiyorum Bizzat Kendim test etmedim dokunmatik Basmama Olayı Kötüymüş. Twrp Ne İçin İhtiyaç Duyuyorsunuz?

Üst Alt