Yardım Xiaomi 14 Ultra TWRP ile EFS ve Modem yedeği aldıktan sonra cihaz açılmıyor

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1
Acil yardım TWRP yükledim gayet sorunsuz çalışıyordu fakat şöyle bi durum yaşıyorum EFS ve Modem yedeği aldım cihazım yurt dışı imei atıldı güncelleme yapacaktım o yüzden EFS ve modem yedeği aldım imei giderse diye reboot system yaptıktan sonra cihaz hiç açılmadı fastboot moda da girmiyor cihazda hiç tepki yok şarja takınca bile tepki yok ne yapmam gerekiyor acil yardım...

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yedek almaya gerek yoktu. Alınan yedeklerde bir işe yaramazdı. boşuna Cihazı brick etmişsiniz gibi duruyor masraf mevcut. Cihaz global mi çin model mi?

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global cihaz bazı yerlerde araştırma yaptım EDL ile kurtarmak mümkün falan diye o nasıl oluyor
Yedek almaya gerek yoktu. Alınan yedeklerde bir işe yaramazdı. boşuna Cihazı brick etmişsiniz gibi duruyor masraf mevcut. Cihaz global mi çin model mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Global cihaz bazı yerlerde araştırma yaptım EDL ile kurtarmak mümkün falan diye o nasıl oluyor
Evet cihazın arka kapağını açıp edl moda alacaksınız. Yetkili hesap ile rom yüklenecek. Biz uzak bağlantı ile hallederiz edl ye alırsanız ama hem masraf var hemde risk var artık ücretin boşa gitme riski bilginiz olsun. Çok yanlış işlere girmişsiniz. geçmişte kaldı o yedek al yükle falan bitti o işler..

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1
Evet cihazın arka kapağını açıp edl moda alacaksınız. Yetkili hesap ile rom yüklenecek. Biz uzak bağlantı ile hallederiz edl ye alırsanız ama hem masraf var hemde risk var artık ücretin boşa gitme riski bilginiz olsun. Çok yanlış işlere girmişsiniz. geçmişte kaldı o yedek al yükle falan bitti o işler..
Arka kapağı açmadan EDL kablosu ile olur mu peki?

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1
Sanmıyorum ama geçen bu halde bir nothing phone 2 yi samsung umf kablo ile edl moda aldık. Varsa kablo denenebilir.
Evet kablo var Amazondan almıştım ayrıca bilgisayarımda DFT Pro Tool da yüklü lisanslı şekilde nasıl yapabilirim oradan Xiaomi Auth hesabı ister mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet kablo var Amazondan almıştım ayrıca bilgisayarımda DFT Pro Tool da yüklü lisanslı şekilde nasıl yapabilirim oradan Xiaomi Auth hesabı ister mi?
ister o dediğiniz uygulamalar yazılım falan atamaz bu cihazlara. Siz çok geriden geliyorsunuz. Yetkili hesap ister yeni nesil cihazlar.

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1