Yardım Xiaomi 14 Ultra Kapandı Açılmıyor

achartia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
1
Merhabalar
Bilginize ve deneyiminize ihtiyacım var benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
Öncelikle telefonum yd ve dirençli imeili. Telefonuma hyperos 2.0 güncellemesini yaptım bu sabah ardından telefonum main menu ile açıldı ve root yapmama rağmen tekrar main menude kaldı telefon. Ben de format attım ve telefon açıldı fakat imei gitmiş simi görmüyordu. Aradan bir iki saat geçti telefonu kapattım ve tekrar açılmadı herhangi bir tepki vermiyor tuş kombinasyonları da işe yaramıyor. Telefonumu tekrar nasıl açabilirim ?

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Şarj
Merhabalar
Bilginize ve deneyiminize ihtiyacım var benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
Öncelikle telefonum yd ve dirençli imeili. Telefonuma hyperos 2.0 güncellemesini yaptım bu sabah ardından telefonum main menu ile açıldı ve root yapmama rağmen tekrar main menude kaldı telefon. Ben de format attım ve telefon açıldı fakat imei gitmiş simi görmüyordu. Aradan bir iki saat geçti telefonu kapattım ve tekrar açılmadı herhangi bir tepki vermiyor tuş kombinasyonları da işe yaramıyor. Telefonumu tekrar nasıl açabilirim ?
Şarj alıyor mu cihaz

achartia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarja takıyorum fakat tepki vermiyor ekranda şarj oluyor simgesi gelmiyor titremiyor anladığım kadarıyla tamamen kapalı konumda

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Bir fikrim yok açıkçası, rahmetli olmuş gibi görünüyor. Teknik bilgisi yüksek arkadaşlar daha sağlıklı yorum yaparlar.

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Şarja takıyorum fakat tepki vermiyor ekranda şarj oluyor simgesi gelmiyor titremiyor anladığım kadarıyla tamamen kapalı konumda
O kadar her yerde paylaşıldı güncelleme yapmayın diye burda bile, ya anakart yakmış yada hardbrick olmuş edl ile kurtarılır ancak.

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
5
Ben de de aynısı oldu telefonu alan kişiye gönderdim. Edl modu ile kurtardi global rom atti asla güncelleme yapma imei gidiyor ve asla telefon açılmıyor

Üst Alt