Yardım Xiaomi 14 Ultra IMEI sorunu

hayretlericerisindeyim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.204.0.VNATWXM
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, telefonuma yerel bir telefoncuda server kaydı yaptırdım fakat yasal uyarı mesajı alıyorum ve bana gelen yasal uyarıda 14 haneli bir IMEI kodu veriliyor fakat *#06# üzerinden sorgulama yaptığımda IMEI 1 numarası farklı görünüyor. Hat da oraya takılı ama anlayamadım. Sahte rom vs. yapılmış olma ihtimali var mı?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Merhaba, telefonuma yerel bir telefoncuda server kaydı yaptırdım fakat yasal uyarı mesajı alıyorum ve bana gelen yasal uyarıda 14 haneli bir IMEI kodu veriliyor fakat *#06# üzerinden sorgulama yaptığımda IMEI 1 numarası farklı görünüyor. Hat da oraya takılı ama anlayamadım. Sahte rom vs. yapılmış olma ihtimali var mı?

Sim kartınızı daha önce başka cihazlar ile kullandıysanız eğer o cihazlardan bir tanesinin imeisi için uyarı verilmiş olabilir.

Gelen mesajın Server Kaydı yaptırdığınız imeiler ile bir bağlantısı yoksa eğer dikkate almayın. Server Kaydı için imei'leri siz mi temin etmiştiniz ?

Oyla:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
15
server kayıtlar sim 2 ye yapılır .
Sim kart fiziksel olarak sim 2 de takılı olması gerek. gelen mesajı dikkate almaya gerek yok bence .sim 2 de takılı ise tabi.

Oyla:

hayretlericerisindeyim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
server kayıtlar sim 2 ye yapılır .
Sim kart fiziksel olarak sim 2 de takılı olması gerek. gelen mesajı dikkate almaya gerek yok bence .sim 2 de takılı ise tabi.
1'de takılı idi. Değiştirip deneyeyim, teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt