Yardım Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2.0 Güncellemesi yapamayanlar buraya

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. Bildiğimiz üzere dirençli olup imei atılmış cihazlara Hyperos 2 yükleyemiyorduk. Ama yeni bir yöntem bulmuşlar. Yetkili hesap, sunucu vs. üzerinden aşıyorlar. Kendim yaptırdım. Ekran görüntüleri aşağıda. Maddi olarak biraz tuzlu gibi duruyor. 120 Dolar. Ama cihazı satıp, yeniden almak, yeniden alınan cihaza server kaydı yaptırmak falan ince hesap yapılırsa daha pahalıya gelir. Her türlü sıfırlama sorunsuz. Ayarlardan fabrika ayarlarına, recovery,den vs. EEA ve çin romu yükledim. her ikisinde de imeiler gitmedi ve şebeke sorunsuz. Hyperos 2 isteyen arkadaşlara duyurmak istedim. sorusu olan arkadaşlar ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• photo_2025-01-12_16-13-34.jpg
    photo_2025-01-12_16-13-34.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 269
  • photo_2025-01-12_16-13-34 (2).jpg
    photo_2025-01-12_16-13-34 (2).jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 72
Moderatör tarafında düzenlendi:

oguzsahinf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
le x820
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Bildiğimiz üzere dirençli olup imei atılmış cihazlara Hyperos 2 yükleyemiyorduk. Ama yeni bir yöntem bulmuşlar. Yetkili hesap, sunucu vs. üzerinden aşıyorlar. Kendim yaptırdım. Ekran görüntüleri aşağıda. Maddi olarak biraz tuzlu gibi duruyor. 120 Dolar. Ama cihazı satıp, yeniden almak, yeniden alınan cihaza server kaydı yaptırmak falan ince hesap yapılırsa daha pahalıya gelir. Her türlü sıfırlama sorunsuz. Ayarlardan fabrika ayarlarına, recovery,den vs. EEA ve çin romu yükledim. her ikisinde de imeiler gitmedi ve şebeke sorunsuz. Hyperos 2 isteyen arkadaşlara duyurmak istedim. sorusu olan arkadaşlar ulaşabilirsiniz.
Merhaba hocam. Hyperos 1 e göre farklılıklar var mı ? Pil ve performans olarak belirgin bir iyileştirme gözlemlediniz mi ?

matti342001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
lg g3
Konular
0
Merhaba kim yapıyor bunu nasıl ulaşabiliriz

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Efs yedeği silinmemiş ise 60-90 dolar arası yapılıyor :) 120 dolar çok fazla olmuş....

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam. Hyperos 1 e göre farklılıklar var mı ? Pil ve performans olarak belirgin bir iyileştirme gözlemlediniz mi ?
evet bence daha güzel. özellikle ben hyperos 2 çin sürümünü kullanıyorum ve çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efs yedeği silinmemiş ise 60-90 dolar arası yapılıyor :) 120 dolar çok fazla olmuş....
ben yaptırırken bana söylenen efs silinmemiş ise 55 dolara yapılabileği, ama efs silinmiş ise ki benim silinmişti, bu daha farklı ve daha maliyetli bir sunucu üzerinden yapıldığı için 120 dolar olarak söylenmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 yıla kadar çözüm üretilmezse bu fiyata düşünebilirim
birgün bedava olursa yazarım buraya.

Üst Alt