Yardım Xiaomi 14 ultra güncelleme imkansız mı?

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
2
Xiaomi 14 ultra cihazım dirençli ve fake romlu. Bu cihaza güncelleme yapmanın bir yolu yok mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
14 ultra global ise Tek sim kayıtlı ise server kayıt a çevrilip güncelleme yapması sağlanır. Gobal olup çift sim kayıt yapılmış yani efs si bozulmuş cihazlarda server kayıt a çevrilir ama maliyeti yükselir.
(Burada global den kasıt cihazda Global rom olması ve direnç değişimi sebebiyle model numarasının G olması değildir)

Global 14 ultranın kenarında CE simgesi olur. Orjinal imeisini e-devletten sorguladığınız zaman model numarasının G ile bittiğini görürsünüz.

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
17
Xiaomi 14 ultra cihazım dirençli ve fake romlu. Bu cihaza güncelleme yapmanın bir yolu yok mu?
Mi flash ile os1 global dene olmaz ise, bl kilidi açman lazım. Yada ücretli şekilde olur bl kapalı yetkili hesap gerekebilir.

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
14 ultra global ise Tek sim kayıtlı ise server kayıt a çevrilip güncelleme yapması sağlanır. Gobal olup çift sim kayıt yapılmış yani efs si bozulmuş cihazlarda server kayıt a çevrilir ama maliyeti yükselir.
(Burada global den kasıt cihazda Global rom olması ve direnç değişimi sebebiyle model numarasının G olması değildir)

Global 14 ultranın kenarında CE simgesi olur. Orjinal imeisini e-devletten sorguladığınız zaman model numarasının G ile bittiğini görürsünüz.
Hocam kenarında CE simgesi dediğiniz hangi kenar. Edevlet sorgusunda G ile bitiyor. Ama CE göremedim

acidburn45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
çin yazılımını modifiye edip fake rom atıyorlar global gibi açılıyor xiaomi resmi sitesinden imei sorgulayın etiketteki kod sonu DC ile bitiyorsa fake romlu çin cihazıdır

Üst Alt