Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Arkadaşlar merhaba dirençli bl açık cihaza az önce mi flash ile clean all la tw rom flasladim cihaz nv data ya düştü bende wipe yapıp sıfırladım telefon hyperos 2.0 olarak açıldı sadece imeiler orijinal e dönmüş
Tek sim kayıtlı olduğu için açılmış. 8 ay hyper 2 de kalabilirsiniz son 4 ay hyper 1 e dönüp IMEI atabilirsiniz veya server kaydı yaptırıp hyper 2 de kullanmaya devam edebilirsiniz.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Tek sim kayıtlı olduğu için açılmış. 8 ay hyper 2 de kalabilirsiniz son 4 ay hyper 1 e dönüp IMEI atabilirsiniz veya server kaydı yaptırıp hyper 2 de kullanmaya devam edebilirsiniz.
Direnç kayıtlı olan cihaza server kaydı da yapılabiliyor mu? Bende çift sim açık, bl kilidi denilen şey kapalı. Bunu Hyperos 2'ye güncelleyip sonrasında server kaydı attırabilir miyim?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Direnç kayıtlı olan cihaza server kaydı da yapılabiliyor mu? Bende çift sim açık, bl kilidi denilen şey kapalı. Bunu Hyperos 2'ye güncelleyip sonrasında server kaydı attırabilir miyim?
Detaylı bilgiyi yazılımcılardan öğrenebilirsiniz. Benim bildiğim tek sim kayıt yapılan bir cihazda güncelleme ile imeilerin orjinale dönüyorsa server kaydı yapılıyor. Önemli olan imeilerin orjinale dönmesi zaten orjinale dönmeyenler yani efs si silinen cihazlar güncelleme alamıyor.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Detaylı bilgiyi yazılımcılardan öğrenebilirsiniz. Benim bildiğim tek sim kayıt yapılan bir cihazda güncelleme ile imeilerin orjinale dönüyorsa server kaydı yapılıyor. Önemli olan imeilerin orjinale dönmesi zaten orjinale dönmeyenler yani efs si silinen cihazlar güncelleme alamıyor.
Telefonu aldığım yere sorduğumda böyle bir işlemin henüz yapılamadığını söylediler. "Direnç kayıtlı olduğu için server kaydı yapılamıyor." gerekçesi sunuldu. Cihazdan iyice soğudum zaten. Hem direnç işlemi ile toz ve suya dayanıklılığı zarar gördü hem de bu Hyperos 2 ile birlikte neredeyse herkes mağdur oldu

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Telefonu aldığım yere sorduğumda böyle bir işlemin henüz yapılamadığını söylediler. "Direnç kayıtlı olduğu için server kaydı yapılamıyor." gerekçesi sunuldu. Cihazdan iyice soğudum zaten. Hem direnç işlemi ile toz ve suya dayanıklılığı zarar gördü hem de bu Hyperos 2 ile birlikte neredeyse herkes mağdur oldu
Ben de benzer şekilde bilgi aldım. Satın gitsin bence. Ben elden çıkardım anında.

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
28-29 aralığında satmak en mantıklısı olacak... Çözüm Karanlık görünüyor....

truva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
htc 10
Konular
0
hyperOS 3 çıkınca da aynı sorun devam eder mi acaba?

Üst Alt