Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar Xiaomi HyperOs 2.0 Global Güncellemesi alan arkadaşlar ve yükleyenler buradan bilgi verebilir mi? Herhangi bir sorun veya hatayla karşılaştılar mı ?
Direnç Kayıtlı Global modeli olanlar ayrıca belirtirse sevinirim:)

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Merhabalar, ben de direnç kayıtlı Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum ancak cihaza hâlâ HyperOS 2 güncellemesi gelmedi. Cihaz şu an 1.0.8.0.UNATWXM adında bir güncellemede. Mevcut güncellemeleri kontrol ettiğimde de göremiyorum. Güncelleme alan var mı, dirençli cihazlarda sorun oluyor mu ve yapanlar memnun mu?

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar, ben de direnç kayıtlı Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum ancak cihaza hâlâ HyperOS 2 güncellemesi gelmedi. Cihaz şu an 1.0.8.0.UNATWXM adında bir güncellemede. Mevcut güncellemeleri kontrol ettiğimde de göremiyorum. Güncelleme alan var mı, dirençli cihazlarda sorun oluyor mu ve yapanlar memnun mu?
Şuan henüz çin hariç kimse güncelleme almadı ama sende taiwan rom yüklü sen ona göre güncelleme alabilirsin.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Şuan henüz çin hariç kimse güncelleme almadı ama sende taiwan rom yüklü sen ona göre güncelleme alabilirsin.
Taiwan ROM yüklü olması neyi değiştirir ki? Bu konuda hiçbir bilgim yok. Ayrıca cihazın şarjı da çok kısa sürede bitiyor. Bu da o ROM'dan kaynaklı olabilir mi?

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Cihaz dirençli ve imei atılmışsa evet şu an için HyperOS 2 kullanamıyoruz. Benim cihazımda bu şekilde ve HyperOS 2 kullanamıyorum. Modem hatası veriyor. Dirençli olup imei hiç atılmayanlar kullanabiliyorlar. Umarım bir çözüm çıkar, yoksa direnç + imei atılmış cihazlar HyperOS 1 ile devam mecburiyetinde kalacak gibi görünüyor.

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Cihaz dirençli ve imei atılmışsa evet şu an için HyperOS 2 kullanamıyoruz. Benim cihazımda bu şekilde ve HyperOS 2 kullanamıyorum. Modem hatası veriyor. Dirençli olup imei hiç atılmayanlar kullanabiliyorlar. Umarım bir çözüm çıkar, yoksa direnç + imei atılmış cihazlar HyperOS 1 ile devam mecburiyetinde kalacak gibi görünüyor.
Sizin cihaz çin versiyon mu globaller için de aynı şey geçerli mi yani bana normal güncellemelerden güncelleme gelirse ben yapmayı düşünüyorum

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Sizin cihaz çin versiyon mu globaller için de aynı şey geçerli mi yani bana normal güncellemelerden güncelleme gelirse ben yapmayı düşünüyorum
Global versiyon cihaz. Normal güncelleme gelirse, modem işi sıkıntı. Direnç + imei atılmışsa nv hatasına düşmesi muhtemel görünüyor. Maalesef ben de bu durumdayım.

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Global versiyon cihaz. Normal güncelleme gelirse, modem işi sıkıntı. Direnç + imei atılmışsa nv hatasına düşmesi muhtemel görünüyor. Maalesef ben de bu durumdayım.
Normal güncellemeye modem dosyalarını eklerler diye düşünüyorum ben bence normal otp üzerinden güncelleme gelirse o şekilde deneyip bizede bilgi verirseniz seviniriz ☺️

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Normal güncellemeye modem dosyalarını eklerler diye düşünüyorum ben bence normal otp üzerinden güncelleme gelirse o şekilde deneyip bizede bilgi verirseniz seviniriz ☺️
inşaallah. global sürüm olarak bu ay içerisinde ilk Hindistan romu yayınlanacak falan diye paylaşımlar olmuştu. Onu bekliyorum açıkçası.

Üst Alt