Çözüldü Xiaomi 14 Garanti Bbva

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
Merhaba, Xiaomi 14 cihazı yeni aldım, yd global. Garanti bbva uygulamasına girdiğim zaman Kullandığınız cihaz artık desteklenmemektedir uyarısı alıyorum. Bankayı aradım telefonu değiştirin diyor komedi gibi. Diğer hiç bir banka uygulamasında sorun yok. Hatta bonus flaş ta düzgün çalışıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-02-20-28-13-752_com.garanti.cepsubesi-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-02-20-28-13-752_com.garanti.cepsubesi-edit.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 129

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bankanın bu hesabına göre yurtdışı telefon kullanan hiç kimse bankacılık uygulaması kullanamayacak. Ben dahil çevremde onlarca yurtdışı telefon kullanan var hiç böyle bir şikayet duymadım.
Bence siz telefonu değil bankayı değiştirin.

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu hallettim arkadaşlar, garanti uygulamasını kaldırdım getapp mağazasından eski sürümü indirdim giriş yaptı, daha sonra play store dan güncelledim. Sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan olursa diye yazdım.

bilisim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
mi5
Konular
0
Ben de aynı sorunu yaşadım. Cihazımda Xiaomi EU ROM yüklü, rootlu ve Magisk’te gerekli izinler verilmişti. Bu şekilde Garanti BBVA uygulamasını sorunsuz çalıştırabiliyordum. Ancak, yeni güncellemeden sonra uygulamayı çalıştıramamaya başladım. Cihazımı kontrol ettiğimde sertifikalı olduğunu ve SafetyNet doğrulamasını geçtiğini gördüm, fakat yine de Garanti BBVA’yı kuramıyordum. Sorunu, Magisk gizleyerek ve Garanti Bbva uygulamasını DenyListe ekleyerek çözdüm ve şu anda uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. yazılım sürüm nosu 15.5 ...

Bu durumun kesinlikle yurt dışından alınan telefonlarla bir ilgisi yok; benim cihazım yurt içinde kayıtlı bir telefon. Sorun tamamen root engeliyle ilgili. Bilginize!

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı sorunu yaşadım. Cihazımda Xiaomi EU ROM yüklü, rootlu ve Magisk’te gerekli izinler verilmişti. Bu şekilde Garanti BBVA uygulamasını sorunsuz çalıştırabiliyordum. Ancak, yeni güncellemeden sonra uygulamayı çalıştıramamaya başladım. Cihazımı kontrol ettiğimde sertifikalı olduğunu ve SafetyNet doğrulamasını geçtiğini gördüm, fakat yine de Garanti BBVA’yı kuramıyordum. Sorunu, Magisk gizleyerek ve Garanti Bbva uygulamasını DenyListe ekleyerek çözdüm ve şu anda uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. yazılım sürüm nosu 15.5 ...

Bu durumun kesinlikle yurt dışından alınan telefonlarla bir ilgisi yok; benim cihazım yurt içinde kayıtlı bir telefon. Sorun tamamen root engeliyle ilgili. Bilginize!
Bende root falan da yok, bu durumda android 15 güncellemesi ile alakalı görünüyor.

Üst Alt