Soru Xiaomi 13T vs POCO X6 Pro 5G

Exaryz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
Galaxy s8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar benim bu aralar kafamda yurt dışı telefon almak vardı 13.500-14.000 TL'ye Xiaomi 13T alacaktım. Lakin şimdi POCO X6 Pro çıktı ve işlemcisi falan Xiaomi 13T'den daha iyi ve fiyatı da bayağı uygun. Şimdi benim kafam biraz POCO'ya yöneldi. POCO alsam hem IMEI ile uğraşmayacağım hem de garantili telefon almış olacağım. Ama diğer tarafta da Xiaomi 13T'nin premium hissiyatı, kamerası ve ekranı var. Ama onda IMEI ile uğraşacağım ve garantili olmayacak yurt dışı olduğundan. Sizce hangisini almalıyım?

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Merhaba arkadaşlar benim bu aralar kafamda yurt dışı telefon almak vardı 13.500-14.000 TL'ye Xiaomi 13T alacaktım. Lakin şimdi POCO X6 Pro çıktı ve işlemcisi falan Xiaomi 13T'den daha iyi ve fiyatı da bayağı uygun. Şimdi benim kafam biraz POCO'ya yöneldi. POCO alsam hem IMEI ile uğraşmayacağım hem de garantili telefon almış olacağım. Ama diğer tarafta da Xiaomi 13T'nin premium hissiyatı, kamerası ve ekranı var. Ama onda IMEI ile uğraşacağım ve garantili olmayacak yurt dışı olduğundan. Sizce hangisini almalıyım?
Halihazırda yurt dışı cihazı bu saatten sonra önermem hocam tr cihazı alın kafanız rahat olsun

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Poco cihazların güncelleme ömrü 2-3 yıl eğer sadece 2-3 sene kullanırım yeni cihaza geçerim diyorsanız alabilirsiniz
Bence acele etmeyin mağazada iki cihazı karşılaştırın beklentilerinizi hangisi karşılarsa onu alın çünkü iki cihaz arasında kamera malzeme kalitesi ve yazılım kalitesi anlamında fark olucaktır. Poco ve redmi cihazlar kötü yazılım desteğine sahipler genellikle yazılımsal sorunlar barındırır. YouTubeda poco cihazların video çekim örneklerine bakın mesela ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :) 13T dimensity 8300 ultra kullansaydı efsane olurdu.

Exaryz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
Galaxy s8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco cihazların güncelleme ömrü 2-3 yıl eğer sadece 2-3 sene kullanırım yeni cihaza geçerim diyorsanız alabilirsiniz
Bence acele etmeyin mağazada iki cihazı karşılaştırın beklentilerinizi hangisi karşılarsa onu alın çünkü iki cihaz arasında kamera malzeme kalitesi ve yazılım kalitesi anlamında fark olucaktır. Poco ve redmi cihazlar kötü yazılım desteğine sahipler genellikle yazılımsal sorunlar barındırır. YouTubeda poco cihazların video çekim örneklerine bakın mesela ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :) 13T dimensity 8300 ultra kullansaydı efsane olurdu.
Acele etmem lazım pocoyu lansman fiyatindan alabilmek icin

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
Poco al bence bende olsa direk pocoyu alırdım hemde indirimli şuan kim bilir fiyatı ne olur ilerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturalı garantili cihaz daha iyi olur imei ile derdin olmaz sıfırlamada falan rahat olursun

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
X6 Pro piyasadan 10 bin TL'ye bulunabilir. bin lira da direnç için harcansa 11e gelir. Resmi satışı 16 binmiş. Ben 5 bin TL'yi sırf resmi ithalat olduğu için vermezdim. Yine %50ye yakın fark oluşuyor. Son 6-7 senedir sürekli yurtdışı cihaz kullanıyorum ve henüz bir sıkıntı yaşamadım.

Exaryz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
Galaxy s8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X6 Pro piyasadan 10 bin TL'ye bulunabilir. bin lira da direnç için harcansa 11e gelir. Resmi satışı 16 binmiş. Ben 5 bin TL'yi sırf resmi ithalat olduğu için vermezdim. Yine %50ye yakın fark oluşuyor. Son 6-7 senedir sürekli yurtdışı cihaz kullanıyorum ve henüz bir sıkıntı yaşamadım.
Dirençten sonra telefonun suya dayanıklılığı gidiyor ve anakarta müdahele olduğundan süreklı sıkıntı çıkarıyor veya ilerde sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek diyorlar.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
16500 e K60 pro al 8gen 2 kullan miss gibi

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
Dirençten sonra telefonun suya dayanıklılığı gidiyor ve anakarta müdahele olduğundan süreklı sıkıntı çıkarıyor veya ilerde sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek diyorlar.
X6 proda gayet performanslı cihazdır hemde güncellemelerde sorunsuz kullanırsın ben x6 pro öneririm.

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Su dayanıklılığını bilemem. Zaten IP 54 olduğu için sadece sıçramalara karşı dayanıklı. Orijinalini de suya batırırsanız sıvı alıyor içerisine.
Anakarta müdahale konusunda haklısınız. Sağlam yeri bulmak gerekiyor. Piyasada 600-700 liraya yapanlar olmasına rağmen 1200 verip güvendiğim yere yaptırıyorum ve şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Üst Alt