Soru xiaomi 13t ve mi hesabı hakkında bilgi almak istiyorum.

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
5
arkadaşlar yarın veya öteki güne 2. el xiaomi 13t alacağım. genel olarak bilgi verebilir misiniz? hani bl kilidi açmaya gerek varmı çünkü ben romlarla felan uğraşmıyorum o yüzden sormak istedim birde hardware version p1 yani direnç mi yoksa server mi imeisi bilmiyorum bunu anlamamın yolu varmı? nfcsi aktif çalışıyor. sahibi hani birde şey sorcam bi uygulama(2.el) üzerinden 14t pro satıldı yaklaşık 3000 3500 tl bandında ürün yd ama cihaz sahibi mi hesabı var o yüzden bu fiyat dedi ben anlamadam mi hesabı telefonu sıfırladığımızda gitmiyor mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidi açmak şart değil. Mi hesabı bir güvenlik aracıdır. Sıfırlamayla gitse hani saçma olurdu değil mi? mi hesap bilinmeyen cihazları satın almayın. Hırsızlıkta çıkabilir. Direnç değişimi olmuş cihazlardan her sürpriz çıkabilir hazırlıklı olunmalı.

direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
abi bilmediğimden soruyorum hardware version kısmı p1 red yanıyor cihazda mesela bende şuan 11t pro var bende p1.1 red yanıyor anlamadığım şey ise server kayıt yaptıkları zaman kırmızı mı yanıyor yoksa hardware versiyon ne şekilde oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bl kilidi açmak şart değil. Mi hesabı bir güvenlik aracıdır. Sıfırlamayla gitse hani saçma olurdu değil mi? mi hesap bilinmeyen cihazları satın almayın. Hırsızlıkta çıkabilir. Direnç değişimi olmuş cihazlardan her sürpriz çıkabilir hazırlıklı olunmalı.

direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
birde ek olarak mesela benim çok eskiden note 8 vardı abi onda mi hesabım vardı sıfırlayıp o şekilde satmıştım yıllar önce ama bu sorunu hiç farketmedim ?11t pro aldığımda ise mi sorunu ile hiç karşılaşmadım. kendi mi hesabım mevcut o şekilde söyliyim hep öyle kullandım telefonlarda 2. el idi..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
abi bilmediğimden soruyorum hardware version kısmı p1 red yanıyor cihazda mesela bende şuan 11t pro var bende p1.1 red yanıyor anlamadığım şey ise server kayıt yaptıkları zaman kırmızı mı yanıyor yoksa hardware versiyon ne şekilde oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ek olarak mesela benim çok eskiden note 8 vardı abi onda mi hesabım vardı sıfırlayıp o şekilde satmıştım yıllar önce ama bu sorunu hiç farketmedim ?11t pro aldığımda ise mi sorunu ile hiç karşılaşmadım. kendi mi hesabım mevcut o şekilde söyliyim hep öyle kullandım telefonlarda 2. el idi..
Her 2. El cihazda mi hesabı problemi olur diye bir ifade kullanmadım ben. Temiz çıkış yapılmış cihaz alırsan neden sorun olsun.

Hardware kırmızı ise dirençli, yeşil mp ise direnç değişmemiştir.

2. El cihaz alırken yapılacak olan belli cihazı teslim almadan kendi mi hesabınızı girip sorunsuz oturum açtığını göreceksiniz. Bypass vs yapılmışsa zaten ağa bağlanamadı vb. Hatalar verecektir. Bu tür cihazları almamaya çalışın. Hırsızlıkla dahi uğraşabilirsiniz, üstüne paranızda gider.

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her 2. El cihazda mi hesabı problemi olur diye bir ifade kullanmadım ben. Temiz çıkış yapılmış cihaz alırsan neden sorun olsun.

Hardware kırmızı ise dirençli, yeşil mp ise direnç değişmemiştir.

2. El cihaz alırken yapılacak olan belli cihazı teslim almadan kendi mi hesabınızı girip sorunsuz oturum açtığını göreceksiniz. Bypass vs yapılmışsa zaten ağa bağlanamadı vb. Hatalar verecektir. Bu tür cihazları almamaya çalışın. Hırsızlıkla dahi uğraşabilirsiniz, üstüne paranızda gider.
yok abi o şekilde asla ima etmedim yanlış anlaşıldı sanırım hani ben hiç yaşamadım hep 2. el aldım mi hesabı sorunu yaşamadım başkası nasıl yaşadı diye merak ettim abi sadece,

abooo o zaman cihaz dirençli yani kırmızı olduğu için peki abi server kayıtta da aynı şekilde yeşil mi kalıyor orası ?

internet üzerinden alıcam 2.el uygulamalarından bu sorunu nasıl aşacağımı bilmiyorum, bulduğum telefon fiyatı iyi ama bu sefer satıcılara ısrarla birşeyi sorduğumda sanki birşey varmış gibi satmaktan vazgeçiyorum diyorlar sonrasında bu yüzden üstelemekte istemiyorum.

Üst Alt