HyperOS Xiaomi 13t tek sim server kayıtlı rom değiştirmek istiyorum IMEI gider mi

Mert0000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi
Konular
10
Telefon iki ay önce tek sim server kaydı yaptırdım telefoncudan telfonu sıfırlamamam gerektiğini yoksa imeil gidiceğini söyledi daha önceden telefonun orjinal imeili yukluyken rom değiştirmiştim bilgisayar üzerinden şimdi tekrardan farklı rom uuklemek istiyorum fastboot menü üzerinden imeil gider mi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Server kayıt dan sonra gerekli adımlar uygulanmadıysa imeiler orjinale döner. Uyardığına göre yapmamış ve ya bilmiyormuş demek ki sıfırlarsanız gidecektir.

Mert0000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Server kayıt dan sonra gerekli adımlar uygulanmadıysa imeiler orjinale döner. Uyardığına göre yapmamış ve ya bilmiyormuş demek ki sıfırlarsanız gidecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorum daha var rahatsız etmek istiyorum telefonu sıfırlarsam telefon eski orjinal imeiline mı döner ve şuanda direnç işlemleri yapılabilir mi server kayıtları gibi sıkıntıya girdi mi

Son düzenleme:
Üst Alt