Yardım Xiaomi 13T Pro sürekli reset atıyor

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Bundan 2 ay önce 1 kez resetlenmişti, Fastboot moduna alıp çıktıktan sonra düzeldi. Bu son 1 ayın ilk haftalarında da haftada 2-3 kez kapanıyordu ve aynı şekil tekrar açıyordum.
Şimdi ise 3 gündür sürekli reset atıyor. Main Menu'de ise bir şeye tıklayamadan direkt gidiyor. Şans eseri Reboot'a kadar tıklayabilirsem açılıyor.
Bugün ise tamamen çıldırmış durumda. Saatlerdir reset atıyor. Açtığımda ise hemen resetleniyor. Maksimum 3-4 dakika falan bakabildim.
Çıldırtacak bu sorun yardım edin. Şansa ise hep evden dışarıdan çıktığımda başlıyor bu sorun.
Telefon direnç atılmış bir şekilde. Aldığım telefoncuya sorunu yazdım ama Reboot kelimesinin bile ne olduğunu anlayamadı. Nasıl telefoncu anlayamadım.
Yazılım atalım dedi sadece. Onu beklemeyip kendim yazılım atmak istiyorum yardımcı olursanız.
Yazılım ile çözülecek bir durum mu yoksa Anakart ile alakalı bir durum mu.
Bilseydim bu cihaza 15 bin vereceğime üzerine koyar iPhone 13 alırdım. Bu Xiaomi'den aldığım son telefon oldu artık.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ilk akla gelen tuşlar gibi. Garanti varsa gönderin. Yoksa tamirciye baktırın.

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam kaçak dirençli bir şekilde aldım. Yazılım yüklemeden direkt tamirciye mi göstereyim? Atılınca belki düzelir dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu an açıp şifreyi girdiğim an reset atıyor direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuşa hızlı hızlı basınca açılıyor. Düz açmayı deneyince açılmıyor. Denildiği gibi tuşunda arıza olabilir.

Son düzenleme:

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fakat şu var resetlendiği zaman Bootloop'a giriyor ve bazen 1-2 saat açamıyorum. Tuş takılı kalsa sadece önce açılıp sonra kapanması gerekmez mi. Sürekli açııp kapandığı da oluyor şu an ama boostloop'a giriyor yine.

Üst Alt