Yardım Xiaomi 13t pro su aldı

huseyin4848

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
13 t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14
Telefon Modeli
13t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
denizde çalışıyorum ve bottan suya düştüm ama max gideceğim derinlik 1 metre. sonra sudan çıkardım telefonu havaya . tekneye çıktım. telefonun ekranı sarardı ve kapandı. telefonu alalı daha 1 yılı doldurmadı. sizce garantiye yollasam karşılar mı yoksa üzerine soğuk su mu içeyim ?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
denizde çalışıyorum ve bottan suya düştüm ama max gideceğim derinlik 1 metre. sonra sudan çıkardım telefonu havaya . tekneye çıktım. telefonun ekranı sarardı ve kapandı. telefonu alalı daha 1 yılı doldurmadı. sizce garantiye yollasam karşılar mı yoksa üzerine soğuk su mu içeyim ?
Bildiğim kadarıyla 30 dakika'ya kadar Max 1.5 metreye dayanması gerek ama sizinki tuzlu su olduğu için sorun olabilir, bence garantiye gönderin şansınızı deneyin.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Servislerin tam olarak kullanıcının hakkını yemediği, gerçekten kullanıcı hatası bir durumdur sıvı teması. Cevap belli kullanıcı hatası diyecekler ama bu halde de işinize yaramayacağı için gönderin şansınızı deneyin.

Oyla:

huseyin4848

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
13 t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 30 dakika'ya kadar Max 1.5 metreye dayanması gerek ama sizinki tuzlu su olduğu için sorun olabilir, bence garantiye gönderin şansınızı deneyin.
tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servislerin tam olarak kullanıcının hakkını yemediği, gerçekten kullanıcı hatası bir durumdur sıvı teması. Cevap belli kullanıcı hatası diyecekler ama bu halde de işinize yaramayacağı için gönderin şansınızı deneyin.
teşekkür ederim

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Su geçirmez özelliği varsa karşı taraf karşılar çünkü iddaa ettiği özellik iş görmedi.

Oyla:
Üst Alt