Rehber Xiaomi 13t pro HyperOs 2.0.203.0 KernelSU Next GKI2 kurulum rehberi

Ech0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
echo
Cihazım
REDMİ NOTE 10S
Konular
0
Hocam Merhaba kernel su managerı kurup bootimg yi yamaladım ve fastboot tan kurmaya çalıştım fakat işe yaramadı bahsettikleriniz ile ilgili bir videolu anlatım yapma şansınız var mı

sozak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şefik
Cihazım
13t pro
Konular
1
Hocam Merhaba kernel su managerı kurup bootimg yi yamaladım ve fastboot tan kurmaya çalıştım fakat işe yaramadı bahsettikleriniz ile ilgili bir videolu anlatım yapma şansınız var
Hocam Merhaba kernel su managerı kurup bootimg yi yamaladım ve fastboot tan kurmaya çalıştım fakat işe yaramadı bahsettikleriniz ile ilgili bir videolu anlatım yapma şansınız var mı
yaklaşık bir aydan fazladır sukisu ultra ( ) kullanıyorum- gerçekten çok daha kolayıma geldi - indrime linki( ) , kurulumu kernel su ya göre daha basit geldi . init_boot.img dosyasını telefona atıyorsunuz, sonrasında sukisu ultra programına girince üste lkm yükle seçeneği çıkıyor, init_boot.img dosyasını seçiyorsunuz uyguluma bu dosyayı patchledikten sonra pc üzerinden fastboot ile init_boot.img dosyasını telefona flashlıyorsunuz. sonrasında sukisu ultra uygulamasına tekrar girince en üstte anykernel3 flashlama seçeneğine giriyoruz verdiğim linkten cihaza uygun anykernel dosyasını indirip seçiyoruz , işlem tamam inşaallah ( ) .

sozak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şefik
Cihazım
13t pro
Konular
1
Hocam ben Twrp li Kernelsu Next li sistem kullanıyorum.
Susfs Modulunu kurduğum zaman aktif olmuyor. Boot yadan init i nasıl Susfs için patch leyebilirim.
Twrp ile flaşslarım.

Teşekkürler...
twrp deneyeyim olmadı fakat şu an hangi kerneldesiniz kernelsu için bakayım link olarak bulursam atayım boot.img dosyasını ya da anykernelpatch dosyasını

Üst Alt