Yardım Xiaomi 13T Pro dirençli cihaz güncelleme

merto100

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
1
merhaba, forumda biraz gezdim fakat net bir cevap alamadım, merak ettiğim bir konu var yardımcı olabilir misiniz.

13T Pro cihazım yurtdışı cihazı,

direnç kayıtlı cihaz.

seri numarası sorguladığımda

Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.

Cihazımda BL kilitli.

sorum şu bu durumdaki cihazımda HyperOS 1.0.6.0.UMLMIXM global versiyonu yüklü, çift tıkladığım zaman mevcut güncelleme yok yazıyor.

dirençli ve bl kilitli telefonlarda otomatik direkt cihazdan güncelleme yapılmıyor mu bunu merak ediyorum çünkü internette hyperos UMLMIXM global versiyon için stabil full release edilmiş en az 2-3 tane daha update var.

şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone tarzı otomatik güncelleme yok sanırım dirençli imei atılmış cihazlarda, eğer öyleyse imeiyi kaybetmeden nasıl güncelleyebilirim, sağolun.

Son düzenleme:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
merhaba, forumda biraz gezdim fakat net bir cevap alamadım, merak ettiğim bir konu var yardımcı olabilir misiniz.

13T Pro cihazım yurtdışı cihazı,

direnç kayıtlı cihaz.

seri numarası sorguladığımda

Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.

Cihazımda BL kilitli.

sorum şu bu durumdaki cihazımda HyperOS 1.0.6.0.UMLMIXM global versiyonu yüklü, çift tıkladığım zaman mevcut güncelleme yok yazıyor.

dirençli ve bl kilitli telefonlarda otomatik direkt cihazdan güncelleme yapılmıyor mu bunu merak ediyorum çünkü internette hyperos UMLMIXM global versiyon için stabil full release edilmiş en az 2-3 tane daha update var.

şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone tarzı otomatik güncelleme yok sanırım dirençli imei atılmış cihazlarda, eğer öyleyse imeiyi kaybetmeden nasıl güncelleyebilirim, sağolun.
Bu cihaz da güncelleme sonrası ne hataya düşer, ne de güncelleme sonrası seriler silinir işlemler doğru yapılmış ise, cihazınız.

HyperOS 2 geldi şuan son sürüm olarak, mi pilot olarak yayınlandı stabil sürüm yayınlanınca güncelleme düşecektir.

İyi forumlar dilerim

Üst Alt