Yardım Xiaomi 13T Pro Bildirim Sorunu

Blackmolla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13T P
Meslek
Mühendis
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi 13T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Xiaomi 13T Pro telefonuma imei attırdım. Mesaj veya uygulama bildirimleri 10 15 dakika sonra geliyor, ya da bazı bildirimler şarja taktığımda geliyor. Bunun bir ayarı var mı gerçekten bildirim gelmemesi işim için de sıkıntı oluşturuyor mail bildirimleri geç geldiği için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Kurulan yazılım düzgün yüklenmemiştir. Nedenini bilmiyorum ama birçok kullanıcı IMEI tamiri sonrası kurulan yazılımlarda hep sıkıntı yaşıyor. O yüzden yeni bir yazılım kurmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Oyla:

Blackmolla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13T P
Meslek
Mühendis
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulan yazılım düzgün yüklenmemiştir. Nedenini bilmiyorum ama birçok kullanıcı IMEI tamiri sonrası kurulan yazılımlarda hep sıkıntı yaşıyor. O yüzden yeni bir yazılım kurmanız sizin için daha iyi olacaktır.
Böyle bir durumda telefonun tüm içeriği yine sıfırlanacak yani. Ve ekstradan yine imei atılması gerekecek sıfırlandığı için değil mi.. Şayet başka çözümü yoksa yani. Yani şöyle daha öncesinde de böyle bir sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum fakat çözümüne dair bilgim yok maalesef düzelmişti. Bir şeyler yaptım mı kendi kendine mi oldu emin değilim

Oyla:

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Böyle bir durumda telefonun tüm içeriği yine sıfırlanacak yani. Ve ekstradan yine imei atılması gerekecek sıfırlandığı için değil mi.. Şayet başka çözümü yoksa yani. Yani şöyle daha öncesinde de böyle bir sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum fakat çözümüne dair bilgim yok maalesef düzelmişti. Bir şeyler yaptım mı kendi kendine mi oldu emin değilim
direnç ile mi ime attınız ?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
13T serisi için direnç IMEI tamiri sonrası sıfırlama veya güncellemede sorun olmuyor. İstediğiniz gibi rom değiştirebilirsiniz, güncelleme yapabilirsiniz, sıfırlayabilirsiniz; IMEI gitmez.

Yazılımsal kayıt yapıldıysa güncelleme ve sıfırlama yapamazsınız.

Oyla:

Blackmolla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13T P
Meslek
Mühendis
Konular
1
13T serisi için direnç IMEI tamiri sonrası sıfırlama veya güncellemede sorun olmuyor. İstediğiniz gibi rom değiştirebilirsiniz, güncelleme yapabilirsiniz, sıfırlayabilirsiniz; IMEI gitmez.

Yazılımsal kayıt yapıldıysa güncelleme ve sıfırlama yapamazsınız.
Hocam şöyle ki bildiğim kadarıyla verdiğim yer direnç attı fakat güncelleme yapma uyarısını da yaptı bana. Anlayamadım o yüzden. İçini açtı telefonun ondan eminim ama güncelleme yapamazsın detayı gelince kafam karıştı. Riske de giremiyorum haliyle imei patlar diye

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Hocam şöyle ki bildiğim kadarıyla verdiğim yer direnç attı fakat güncelleme yapma uyarısını da yaptı bana. Anlayamadım o yüzden. İçini açtı telefonun ondan eminim ama güncelleme yapamazsın detayı gelince kafam karıştı. Riske de giremiyorum haliyle imei patlar diye
Telefoncular genel olarak tüm cihazlara bunu diyor. Cihaz bazlı farklı durumlar olabileceği için çok riske girmemek için kafadan hepsini bir tutuyorlar. Cihazın içi açılmışsa direnç yapılmıştır. Ayarlar - Telefon Hakkında - Detaylı Bilgi ve Özellikler - Çekirdek Sürümü kısmına art arda basın, donanım testi menüsü açılacak. En üstteki Check version info kısmına girin. Altta Hardware Version kısmının karşısında kırmızı kutu içinde yazı varsa direnç yapılmıştır. Sıfırlama ve güncellemede sorun olmaz 13T serisi için.

Oyla:

Blackmolla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13T P
Meslek
Mühendis
Konular
1
Telefoncular genel olarak tüm cihazlara bunu diyor. Cihaz bazlı farklı durumlar olabileceği için çok riske girmemek için kafadan hepsini bir tutuyorlar. Cihazın içi açılmışsa direnç yapılmıştır. Ayarlar - Telefon Hakkında - Detaylı Bilgi ve Özellikler - Çekirdek Sürümü kısmına art arda basın, donanım testi menüsü açılacak. En üstteki Check version info kısmına girin. Altta Hardware Version kısmının karşısında kırmızı kutu içinde yazı varsa direnç yapılmıştır. Sıfırlama ve güncellemede sorun olmaz 13T serisi için.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu durumda güncelleme yapmam konusunda bir sıkıntı yaşamam diyorsun yani hocam doğru mudur. Güncelleme mevcut telefonda yapmaya korkuyorum :)

Oyla:

Blackmolla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13T P
Meslek
Mühendis
Konular
1
Abiler yardım halen çözüme ulaşamadım. Güncelleme yapma riskine girme konusunda yardıma ihtiyacım var

Oyla:
Üst Alt