Yardım Xiaomi 13T IMEI Tespit

Taha?01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
İkinci el yurt dışı bir Xiaomi 13T satın aldım. Cihaz kayıtlı, yani IMEI işlemi yapılmış. Her iki IMEI de farklı cihazlara ait görünüyor. Cihaz şu an son sürüme güncellenmiş durumda ve direnç işlemi (donanımsal müdahale) yapılmamış. Hardware (donanım) versiyonu 'MP' olarak görünüyor ve yeşil ile işaretlenmiş. Ayrıca Bootloader kilidi de kapalı. Direnç işlemi olmadan ve kilit kapalıyken bu IMEI işleminin nasıl yapıldığını anlayamadım. HyperOS 3 güncellemesi geldiğinde güncellersem veya cihazı sıfırlarsam IMEI gider mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Kilit Kapalı imei işlemi yapılabilir buraya kadar sıkıntı yok. Ama xiaominin yeni güvenlik tedbirleri sebebiyle yüksek ihtimal hyperos 3 güncellemesi gelirse yapmayacak ya da recovery ekranında kalıp açılmayacaktır.

Taha?01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
Kilit Kapalı imei işlemi yapılabilir buraya kadar sıkıntı yok. Ama xiaominin yeni güvenlik tedbirleri sebebiyle yüksek ihtimal hyperos 3 güncellemesi gelirse yapmayacak ya da recovery ekranında kalıp açılmayacaktır.
kilidi açsam

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Farketmez. Burada mesele yazılımsal patch olması ve firmanın buna koruma getirmesidir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bootloader kilidini açın. Eğer güncellemede sorun olursa farklı yöntemler denenir çözülür diye düşünüyorum. Şuanda güncelleme almadığı için net bir şey söylemek zor.

Taha?01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
Bootloader kilidini açın. Eğer güncellemede sorun olursa farklı yöntemler denenir çözülür diye düşünüyorum. Şuanda güncelleme almadığı için net bir şey söylemek zor.
tamamdır ama bootloader kilidini açınca sıfırlanıyor cihaz o zaman imei ne durumda olur imei gidermi

Üst Alt