Çözüldü Xiaomi 13T HyperOS 2.1 gelecek mi ?

talhasahin66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.2.0
Telefon Modeli
xiaomi 13t
Bootloader Kilidi
Açık
Hyperos 2.1 şubat ayında çıkacağını duydum poco x6 pro falan gelmiş yakın tarihte banada gelirmi geldiğinde temiz kurulummu yapayım yoksa bu sürümden birşey olmazmı

Çözüm
bismillah ben hos2 bile alamadim. bu arada tekrar temiz kurulum yapman gerekmez bence ki zaten temiz kurulum yapmak herkesin yapması gereken bir şey degil geldiginde kurarsin, denersin performans sorunlarin oldugunu gordugunde temiz kurulum yaparsin sikayetciysen bu kadar takmayin temiz kurulumu.
Çok karışık dağıtılıyor hocam yani Xiaomi ben bu cihaza HyperOS 2 vermedim ona daha 2.1'i vermenin acelesi yok felan demiyor.
Hyperos 2.1 şubat ayında çıkacağını duydum poco x6 pro falan gelmiş yakın tarihte banada gelirmi geldiğinde temiz kurulummu yapayım yoksa bu sürümden birşey olmazmı
Bilmiyoruz hocam HyperOS 2 kasımda çoğu telefon alacak Aralıkta nerdeyse hepsi alacak dendi şubat oldu daha kasımda söz verilip almayan...

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
4
bismillah ben hos2 bile alamadim. bu arada tekrar temiz kurulum yapman gerekmez bence ki zaten temiz kurulum yapmak herkesin yapması gereken bir şey degil geldiginde kurarsin, denersin performans sorunlarin oldugunu gordugunde temiz kurulum yaparsin sikayetciysen bu kadar takmayin temiz kurulumu.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Çok karışık dağıtılıyor hocam yani Xiaomi ben bu cihaza HyperOS 2 vermedim ona daha 2.1'i vermenin acelesi yok felan demiyor.
Bilmiyoruz hocam HyperOS 2 kasımda çoğu telefon alacak Aralıkta nerdeyse hepsi alacak dendi şubat oldu daha kasımda söz verilip almayan telefonlar var. Aynı android sürümü zaten temiz kuruluma gerek yok.

Oyla: Çözüm
Üst Alt