Yardım Xiaomi 13T Direnç & IMEI

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
18
Kullanıcı konu başlığını tamamen büyük harflerden oluşturması nedeniyle uyarı cezası almıştır.
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14 GLOBAL
Telefon Modeli
13T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba daha önce İphone kullanıcısıydım ve artık İphone'den sıkıldığım için 6 aydır Xiaomi'ye geçtim ilk 12 Lite daha sonra 13 Lite kullandım bunlar TR cihazlarıydı 2 gün önce 13 Lite cihazımı takasa girerek başa baş hiç bir ücret ödemeden sıfır 13T modelini aldım cihaz çok hoşuma gitti bu sefer. Siz bilgili arkadaşlara 3 soru sormak istiyorum musadenizle.

1-SORU = Sizce başa baş takas yapmam mantıklımı olmuş 13 Lite TR cihazıydı 13T YD cihaz çünkü tam bilemedim.

2-SORU = Arkadaşlar en önemli sorum budur 13T cihazına bildiğim kadarıyla şuan sadece direnç kaydı yapılıyor ve ben cihazın içinin açılmasına çok sıcak bakmıyorum ilerleyen zamanda acaba yazılımsal imei kaydı gelirmi beklemelimiyim yoksa gelmezmi fiyatlar artmadan direnç kaydımı yaptırmalıyım bizim burda sordum direnç kaydını 1250₺'ye yapıyorlar.

3-SORU = HyperOs Güncellemesi geldiğinde sizce yüklesem bi sıkıntı olurmu imei veya direnç konusunda yoksa MIUI sürümündemi kalayım kayıt yaptırana kadar.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim bilgili arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum çünkü Xiaomi cihazlara yeni giriş yaptım çok bir bilgim yok.

YÖNETİM NOTU : Konu başlığı düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
1-SORU = Sizce başa baş takas yapmam mantıklımı olmuş 13 Lite TR cihazıydı 13T YD cihaz çünkü tam bilemedim.
İlk olarak 13T iyi bir cihaz, Lite cihazdan fazlasıyla iyi. Bence güzel bir geçiş olmuş, hayırlı olsun.
2-SORU = Arkadaşlar en önemli sorum budur 13T cihazına bildiğim kadarıyla şuan sadece direnç kaydı yapılıyor ve ben cihazın içinin açılmasına çok sıcak bakmıyorum ilerleyen zamanda acaba yazılımsal imei kaydı gelirmi beklemelimiyim yoksa gelmezmi fiyatlar artmadan direnç kaydımı yaptırmalıyım bizim burda sordum direnç kaydını 1250₺'ye yapıyorlar.
Direnç olayına bende sıcak bakmadığım için yaptırmayı düşünmüyorum, BTK' nın vermiş olduğu süreyi kullanıp sıfırlanmasını bekleyerek devam edeceğim, varsa böyle bir şansınız bu şekilde kullanın.
3-SORU = HyperOs Güncellemesi geldiğinde sizce yüklesem bi sıkıntı olurmu imei veya direnç konusunda yoksa MIUI sürümündemi kalayım kayıt yaptırana kadar.
HyperOS güncellemesini gözünüzde çok büyütmeyin. Bana göre, arayüzdeki ufak tefek dokunuşlar sadece, (yine bana göre) olsa da olur, olmasa da. Şimdilik yapmanızı tavsiye edeceğim tek şey boot kilidinin açmanız olur. Kilidi açık cihazlara her türlü müdahale daha kolay oluyor, hem de istediğiniz romlara, ota güncellemesini beklemeden kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Mustafa hocamız güzel açıklamış ancak yazılımsal kayıt konusunda çok beklentiye girmemeyi tavsiye ederim. 12T için bile henüz yazılımsal kayıt yok, bu cihaz için de olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Ayrıca 1250₺ direnç fiyatı fazla geldi bana. 2023 sonuna doğru 11T Pro'yu 600₺'ye yaptırdım, 1250₺ çok fazla ona göre. Olsa olsa maksimum 900₺ ederi.

Oyla:

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak 13T iyi bir cihaz, Lite cihazdan fazlasıyla iyi. Bence güzel bir geçiş olmuş, hayırlı olsun.

Direnç olayına bende sıcak bakmadığım için yaptırmayı düşünmüyorum, BTK' nın vermiş olduğu süreyi kullanıp sıfırlanmasını bekleyerek devam edeceğim, varsa böyle bir şansınız bu şekilde kullanın.

HyperOS güncellemesini gözünüzde çok büyütmeyin. Bana göre, arayüzdeki ufak tefek dokunuşlar sadece, (yine bana göre) olsa da olur, olmasa da. Şimdilik yapmanızı tavsiye edeceğim tek şey boot kilidinin açmanız olur. Kilidi açık cihazlara her türlü müdahale daha kolay oluyor, hem de istediğiniz romlara, ota güncellemesini beklemeden kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim öncelikle 13T gerçekten çok iyi bir telefon ama sadece pahalıyamı denk geldiki bana diye düşünmüştüm hocam fakat çok memnunum telefondan diğer cevabınız içinse evet genel olarak direnç olayı bencede sıkıntı içime sinmedi bir türlü yedek bi telefonum var boşta duran muhtemelen son 4 ay onu kullanacağım telefonu açtırmaktansa HyperOs konusunda ise benim için farkeden bir şey yok sadece merakımdan sordum geçsem sıkıntı olurmu diye yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mustafa hocamız güzel açıklamış ancak yazılımsal kayıt konusunda çok beklentiye girmemeyi tavsiye ederim. 12T için bile henüz yazılımsal kayıt yok, bu cihaz için de olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Ayrıca 1250₺ direnç fiyatı fazla geldi bana. 2023 sonuna doğru 11T Pro'yu 600₺'ye yaptırdım, 1250₺ çok fazla ona göre. Olsa olsa maksimum 900₺ ederi.
Sizede öncelikle çok teşekkür ederim Yazılımsal konusunda evet çok haklısınız bende geleceğinden ümidim yok ama işte bir umut telefonu açtırmak istemediğim için :) Direnç fiyatını ise çok araştırmadım yakın arkadaşımın bir telefoncusu vardı ona sordurttum ama yaptırmayı düşünürsem eğer iyi bir araştırma yapıp iyi bir ustada yaptırcam fiyatı artık ne olursa göze alcam yeterki sağlam yapsın :)

Oyla:
Üst Alt