Soru Xiaomi 13T, 13T PRO, 14T, Poco?

LightRockSsSs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
12C
Konular
2
bildğim kadar şimdilik olmuyor . ve bende f6 düşünüyorum s 24 fe veya s 24 + bakacağım hocam öncelik batarya ve uzun süre kullanmak benide

x6 pro için işlemci çok güçlü optimize değil o yüzden hızlı batarya gidiyor diyorlar da ben işlemci hızını düşürüp batarya performansını arttırmak istiyorum bir de ayarlarda bazı şeyler varmış kapatınca daha iyi oluyormuş diyorlar da bilemedim hocam. Samsunglar da da kaçak telefon alamıyoruz yoksa alınır yazılımı iyi donanımı iyi

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
x6 pro için işlemci çok güçlü optimize değil o yüzden hızlı batarya gidiyor diyorlar da ben işlemci hızını düşürüp batarya performansını arttırmak istiyorum bir de ayarlarda bazı şeyler varmış kapatınca daha iyi oluyormuş diyorlar da bilemedim hocam. Samsunglar da da kaçak telefon alamıyoruz yoksa alınır yazılımı iyi donanımı iyi
Bu dediğiniz hız düşürme performans artırma yazılım ve güncelleme ile yapılır ki zamanında iphone 15 lerde yaptılar işlemci hızlı idi ve tel yanıyordu hızı düşürüp ıısnmanın önüne geçtiler . x6 pro yu sırf batarya şikayetleri yüzüne eledim. samsung da ise ultra harici pek y d gelmiyor eğer güvenilir satıcı bulursanız ultra çok iyidir

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
8
Herkes kayıt diyip durmuş Samsung serverleri kapalı zaten ne zaman açılacağı muamma 14 serisinde kameralarında kronik sorunlar var önerdim 13t pro f/p tarafınca seni üzmez poco alacaksan da hepsinin işlemcilerinde sorun çıkıyor ve t serisine göre daha alt klasman kalıyor.

Üst Alt