Yardım Xiaomi 13 ultra

ismail68

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
not 9 pro
Meslek
Altınyıldız teksti
Konular
32
ben buy telefondan alma arifesindeyim fakat demin bir yere debk geldim 6500 lira fiyat çekti ki bu fiyat degil eger alırsam sahibinden güvenli ödeme ile gönderecem diyor acıkcası inanmadım nasıl oluyor egerki tuncelideyseniz gelip alabilirsiniz diyo mümkünmü

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
24
ben buy telefondan alma arifesindeyim fakat demin bir yere debk geldim 6500 lira fiyat çekti ki bu fiyat degil eger alırsam sahibinden güvenli ödeme ile gönderecem diyor acıkcası inanmadım nasıl oluyor egerki tuncelideyseniz gelip alabilirsiniz diyo mümkünmü
Dolandicilik taktigidir yada replikadir imkanı yok lite modeli bile 9000 civarı satıliyor, ultra en pahalı modeli fabrika o fiyata çıkarmıyor telefonu Tuncelili nasi versin o fiyata

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
9
hayır sakın dikkat. 18bin tl Çindeki satışı. 1 tl altına satan kişi dolandırıcıdır. Türkiye de garantili satılırsa 40 bin liradan aşağı satılmaz.
düz 13 modeli 28binden giriyor.

PROSSK12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
32
Cihazı ben de aldım. 13 ultra 16 / 512 GB henüz elime geçmedi. Çin romlu gelecekmiş. Açıkçası biraz endişeliyim. Umarım istediğim cevabı verirsiniz ☺️
Hocam rom u değiştirdiniz sanırım memnun musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Çin romunda eğer Google servisleri varsa etkinleştirebilirsiniz.Xiaomi bazı telefonların çin romunda Google servislerini gizli olarak yerleştiriyor.Fakat çin romunda çince ve ingilizce dili mevcut.Cihazınız için EU rom kurabilirsiniz yada root atıp dil modülü kurabilirsiniz.

1024byte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
mi mix 2
Konular
4
Çin romunda eğer Google servisleri varsa etkinleştirebilirsiniz.Xiaomi bazı telefonların çin romunda Google servislerini gizli olarak yerleştiriyor.Fakat çin romunda çince ve ingilizce dili mevcut.Cihazınız için EU rom kurabilirsiniz yada root atıp dil modülü kurabilirsiniz.
Rom atıldığında IMEI numarası değişmiyor değil mi? (Bu konu hakkında hiç bilgim yok maalesef sora sora öğreneceğim artık 🙏) Ayrıca cevap için teşekkür ederim 🙏

Üst Alt