Yardım Xiaomi 13 ultra güncelleme kayıt ve sıfırlama sorunu

Mustafaccayr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 14.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi 13 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar dikkat etmeden hızlı bir ticarette Xiaomi 13 Ultra aldım. telefonun güncellemesine Sürümüne vesaire hiç bakmadım. getconf ile baktığımda dirençli gözüküyor ve telefon miui 14 sürümünde kalmış bütün güncelleme kanalları kapalı. bootlader kapalı hangi yöntemi denediysem açamadım. ota üzeri atayım dedim olmadı. sıfırlayınca muhtemelen imei gidecek. bunun imeisi gitmeden en basit yöntemle nasıl sıfırlayabilirim? kendi stock recovery üzerinden wipe data yapsam gider mi acaba

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Öncelikle tek sıfırlama yöntemi vardır. Cihazı ayarlardan sıfırlaya tıklarsanız kendisi cihazı recovery ye alır ve sıfırlar. Telefonu tuşlarla recovery ye alırsanız elle almış olursunuz. Yani bu kısım kafa karıştırmasın. Ayarlardan sıfırla dediğiniz zaman cihaz kendini otomatik olarak recovery ye alıp sıfırlıyor ve orjinal recovery ile sıfırlanan cihazlarda modele göre değişmekle beraber imei gider. Mi 13 ultra sıfırlamada imei gider. imei gitmeden sıfırlamak için ya twrp kurulmalı ya da fastboot rom yüklenmeli ama kilit kapalı cihazlarda bu yöntemlerde pasiftir.

Oyla:
Üst Alt