Yardım Xiaomi 13 Ultra - Failed to check sparse crc hatası

Pusem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ZafeYıldırım
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Herkese iyi günler, Çin romu yüklü 13 ultra cihazıma Eea romu yüklemeye çalışırken Miflash ile resimde görünen hatayı alıyorum, suan telefon fastboot modunda kaldı, yardimci olabilecek var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_1130.jpeg
    IMG_1130.jpeg
    1,9 MB · Görüntüleme: 81

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Herkese iyi günler, Çin romu yüklü 13 ultra cihazıma Eea romu yüklemeye çalışırken Miflash ile resimde görünen hatayı alıyorum, suan telefon fastboot modunda kaldı, yardimci olabilecek var mı?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

ahmettencere33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi mix
Konular
0
Mi flash ile rom yüklerken bilgisayarımda sürekli buna benzer hatalar alıyorum farklı bilgisayarlarda hiç sorun olmuyor yuklemedigim driver kalmadı format attım Windows 11 e yükselttim sonuç aynı yükleme esnasında farklı farklı hatalar veriyor en sonunda bilgisayari satacam galiba

Tarson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Xoami
Konular
0
Hocam benim mi 13 ultra cihazımda fastboot modunda ekranda takılı kaldı. Ne yaptıysam hep o modda kalıyor. Bu durumu nasıl duzeltebilirim. mi 13 ultra china rom yüklüydü eea rom atarken mi flash ile bu sorunla karşılastım.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi flash ile rom yüklerken bilgisayarımda sürekli buna benzer hatalar alıyorum farklı bilgisayarlarda hiç sorun olmuyor yuklemedigim driver kalmadı format attım Windows 11 e yükselttim sonuç aynı yükleme esnasında farklı farklı hatalar veriyor en sonunda bilgisayari satacam galiba
İşlemci amd ise driver fix tarzı bir dosya vardı onu yapınca çoğu sorun düzeliyordu

Üst Alt