- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Redmi not 9 pro
- Konular
- 8
Xiaomi 13 Ultra EEA HyperOs 3.0 geldi
Globale de geldi, acaba yüklesek aynı sorun olacak mı? veya imei silinecek mi?Ancak güncelleme yüklenmiyor. Recovery modda açık kalıyor telefonu sıfırlamadan açamıyoruz. Sıfırlatıncada eski sürüm açılıyor
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadıAncak güncelleme yüklenmiyor. Recovery modda açık kalıyor telefonu sıfırlamadan açamıyoruz. Sıfırlatıncada eski sürüm açılıyor
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı imei de silinmediGlobale de geldi, acaba yüklesek aynı sorun olacak mı? veya imei silinecek mi?
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı imei de silinmediGlobale de geldi, acaba yüklesek aynı sorun olacak mı? veya imei silinecek mi?
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı imei de silinmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı imei de silinmedi