Yardım Xiaomi 13 Ultra Çok Isınıyor

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
Herkese merhaba.

Arkadaşlar bu 2. 13 Ultra. Daha önceki telefon da ısınıyordu kabul. Ama bu kadar değil.

Bugün yine bir çekimim vardı. Telefon gimbal üstünde. Çekime başladım. Ama sürekli kayıtlar almıyorum. Kayıda girip çıktığım 10 dakika içinde telefon korkunç seviyede ısındı. Kayıt sırasında fps düşmeye başladı. Telefonun kayıt sırasında ısındığına çok sefer şahit oldum. Dslr kameralar içinde geçerli. Ama bu kadar fazla ısınma, kayıt sırasında kare düşmesi hiç olmamıştı.

Telefonun bootloader kilidi açık değil. Üstündeki yazılımı da ekran görüntüsüyle paylaşıyorum. Çok güvenilir bir yerden almadım ama sıfır diye aldım. Telefonun imei kodu ve kutu üstündeki imei kodu aynı. Kutusu da global. Satarken de global diye sattılar.

Bunu sorunu ne olabilir? Çekim sırasında bugün beni yarı yolda bırakması ciddi strese soktu. Buna bir çare bulmam lazım. Şimdiden ilgilenen, yazan, vaktini ayıran tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-13-15-40-54-694_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-13-15-40-54-694_com.android.settings.jpg
    188,6 KB · Görüntüleme: 92

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit telefonda açık yazıyor ama pc den baktığımda kapalı görünüyor. Böyle gariplikler var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-13-16-01-54-210_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-13-16-01-54-210_com.android.settings.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 13

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Çekimi 4k yada 8k ile yapıyorsanız uzun süreli kullanımda ısınır, zaten bunu Bu modlarda mı kullanıyorsunuz?

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
Çekimi 4k yada 8k ile yapıyorsanız uzun süreli kullanımda ısınır, zaten bunu Bu modlarda mı kullanıyorsunuz?
Cevabınız için teşekkür ederim. Evet. Genelde 4k 60fps çekim yapıyorum. Dediğim gibi ısınması normal. Ama önceki telefonumda böyle bir sorun olmamıştı. Bir de aslında ısı dolayı sorun yaşayacak kadar uzun çekim yapmadım. Normalin de çok üstünde ısındı. Pro mod da kullanıyorum.

ahmet0607

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
3
Herkese merhaba.

Arkadaşlar bu 2. 13 Ultra. Daha önceki telefon da ısınıyordu kabul. Ama bu kadar değil.

Bugün yine bir çekimim vardı. Telefon gimbal üstünde. Çekime başladım. Ama sürekli kayıtlar almıyorum. Kayıda girip çıktığım 10 dakika içinde telefon korkunç seviyede ısındı. Kayıt sırasında fps düşmeye başladı. Telefonun kayıt sırasında ısındığına çok sefer şahit oldum. Dslr kameralar içinde geçerli. Ama bu kadar fazla ısınma, kayıt sırasında kare düşmesi hiç olmamıştı.

Telefonun bootloader kilidi açık değil. Üstündeki yazılımı da ekran görüntüsüyle paylaşıyorum. Çok güvenilir bir yerden almadım ama sıfır diye aldım. Telefonun imei kodu ve kutu üstündeki imei kodu aynı. Kutusu da global. Satarken de global diye sattılar.

Bunu sorunu ne olabilir? Çekim sırasında bugün beni yarı yolda bırakması ciddi strese soktu. Buna bir çare bulmam lazım. Şimdiden ilgilenen, yazan, vaktini ayıran tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim.
Güncelleme yapıp deneyebilirsin bazen optimizasyon sıkıntılarını güncelleme ile çözüyorlar.

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
Güncelleme yapıp deneyebilirsin bazen optimizasyon sıkıntılarını güncelleme ile çözüyorlar.
Maalesef yapamıyorum. Bootloader kilidi için gün sayıyorum. Hyperos yüklüydü aldığımda.

Üst Alt