Yardım Xiaomi 13 telefonuma bir haller oldu YARDIM

• Konbuyu başlatan 1dost
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 808

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
Telefonumu dün akşam kapatıp 2 saat sonra açtığımda bazı internet sitelerine hiç girmediğine, bazılarının ise yarım açılırmış gibi yapıp kaldığını gördüm. Galerideki fotoları tıkladığımda büyük hallerini görmek için yine açmıyor tepki yok. Telefonun kendi müzik uygulamasındaki dahili mp3leri çalmıyor. Youtube uygulaması ana ekran açılıyor videolara tıklıyorum tepki yok, instagram yine aynı şekilde videolar oynatmıyor. whatsappda sorun yok.

seroxim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
RedMi Note 3
Konular
7
Telefonumu dün akşam kapatıp 2 saat sonra açtığımda bazı internet sitelerine hiç girmediğine, bazılarının ise yarım açılırmış gibi yapıp kaldığını gördüm. Galerideki fotoları tıkladığımda büyük hallerini görmek için yine açmıyor tepki yok. Telefonun kendi müzik uygulamasındaki dahili mp3leri çalmıyor. Youtube uygulaması ana ekran açılıyor videolara tıklıyorum tepki yok, instagram yine aynı şekilde videolar oynatmıyor. whatsappda sorun yok.
Merhaba aynı sorunu dün bende yaşadım ilginç şekilde telefondan hiç ses gelmiyordu. Arama geldiğinde ekran donuyordu twrp üzerinden format data yapıp sıfırladım bu şekilde düzeldi.

Cihaz Poco F4 Gt

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba aynı sorunu dün bende yaşadım ilginç şekilde telefondan hiç ses gelmiyordu. Arama geldiğinde ekran donuyordu twrp üzerinden format data yapıp sıfırladım bu şekilde düzeldi.

Cihaz Poco F4 Gt
Dili ing. bölge almanya yaptım. Sonra Türkçe yaptım bazı yerler ingilizce kaldı. Bölge değişmiyor Almanyada kaldı.

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir uygulamada şöyle yazıyor batarya izni verilmediği için widgetler düzgün çalışmayabilir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
bir uygulamada şöyle yazıyor batarya izni verilmediği için widgetler düzgün çalışmayabilir.
Hocam sıfırdan rom flashlayın kalıcı çözüm için yüklü romda görünmez hasarlar olabilir

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Hocam selam,
Konunun aslı ve çözümü aşağıdaki gönderide mevcuttur. Kamera, el feneri gibi fonksiyonlar da çalışmıyor. Bazen aramalarda ses dahi çıkmıyor cihazdan. Daha bugün tekrar yaşadım ve aşağıdaki anlatımı uygulayarak çözdüm.

Konu xiaomi.eu rom ile ilgili de değildir. Tamamen google kaynaklı. Stock rom da kullansanız başınıza gelebilir. Bir tek CN stock rom da yaşamamıştım.

Üst Alt