Yardım Xiaomi 13 pro hyperos güncellemesi

• Konbuyu başlatan bwbeb
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 116

bwbeb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vçbey
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, dün Xiaomi 13 Pro aldım ve yeni fark ettim ki Bootloader kilidi açıkmış. Bu yüzden HyperOS güncellemesini almamış. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Ya da BL kilidini kapatırsam OTA üzerinden güncellemeyi alabilir miyim?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, dün Xiaomi 13 Pro aldım ve yeni fark ettim ki Bootloader kilidi açıkmış. Bu yüzden HyperOS güncellemesini almamış. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Ya da BL kilidini kapatırsam OTA üzerinden güncellemeyi alabilir miyim?
Sakın bootloader kilidini kapatmayın, fastboot olarak HyperOS 1.0.1.0 yükleyin. Diğer sürümler otomatik olarak gelicektir.

bwbeb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vçbey
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakın bootloader kilidini kapatmayın, fastboot olarak HyperOS 1.0.1.0 yükleyin. Diğer sürümler otomatik olarak gelicektir
Sakın bootloader kilidini kapatmayın, fastboot olarak HyperOS 1.0.1.0 yükleyin. Diğer sürümler otomatik olarak gelicekti

Sakın bootloader kilidini kapatmayın, fastboot olarak HyperOS 1.0.1.0 yükleyin. Diğer sürümler otomatik olarak gelicektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakın bootloader kilidini kapatmayın, fastboot olarak HyperOS 1.0.1.0 yükleyin. Diğer sürümler otomatik olarak gelicektir

Merhaba üst sürüm içinde geçerli mi mesela direk hyperos 2.0 yüklersem devamında güncelleme alır mı?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba üst sürüm içinde geçerli mi mesela direk hyperos 2.0 yüklersem devamında güncelleme alır mı?
HyperOS 2 yüklemeyin, cihazınıza ilk gelen HyperOS sürümünü (OS1.0.1.0.UMB**XM) yükleyin. Diğer güncellemeler gelicektir

Üst Alt