Rom Xiaomi 13 Pro EU Rom Android 15 2.0.211.0 + TWRP

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
9
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi 13 Pro için Android 15 2.0.211.0 EU Custom romudur. Bankalar Whatsapp gibi tüm uygulamalar sorunsuz. Performans isteyenlere tavsiyemdir.

HyperOS2 Android 15 Rom Linki :
HyperOs2 Android 15 TWRP :

TWRP YÜKLEME:
  • Mi13Pro_Hyperos2_Android_15_TWRP.zip dosyasını indirin
  • Zip dosyasını yeni bir klasöre çıkarın
  • Cihazınızı Kapatın
  • Cihazınızı Fastboot modunda önyükleyin (ses kısma + güç)
  • Telefonu bağlayın
  • Klasör içinde cmd-here.exe dosyasını çalıştırın.
  • Komut satırı ekranına fastboot flash recovery_ab twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-nuwa-skkk.img yazın ve yükleme bitmesini bekleyin.
  • Konut satırı ekranına fastboot reboot recovery yazıp cihazı yeniden başlatın.
  • Tamamdır.

ROM KURULUM VE GÜNCELLEME YOLLARI:
Fastboot ile yükleme:

• Xiaomi.eu zip dosyasını indirin
  • ROM dosyasını yeni bir klasöre çıkarın
  • Cihazı kapatın.
  • Cihazınızı Fastboot modunda önyükleyin (ses kısma + güç)
  • USB kablosuyla PC'ye bağlanın
  • Yükleme komut komutlarından birini çalıştırın (PC işletim sisteminize göre):
    - windows_install_and_format_data.bat - İlk kez kurulum yapmak içindir. VERİLER SİLİNİR.
    - windows_install_upgrade.bat - Yeni versiyona güncelleme içindir. VERİLER SİLİNMEZ.
  • - Bitti!
TWRP ile yükleme:
(TWRP kurulu olmalı Fastboot modu ve ZIP imza doğrulaması devre dışı bırakılmalıdır)
  • TWRP'ye giriş yapın (ses açma+güç)
  • İlk kez kurulum veya versiyon düşürmek için : Wipe-> Format Data
  • ROM zip dosyasını dahili depolama alanına kopyalayın
  • Yükle -> ROM zip dosyasını seçin
  • Sisteme yeniden giriş yapın
  • - Bitti!
Updater uygulaması üzerinden güncelleme:
(Xiaomi.eu ROM ve TWRP cihazınıza zaten kurulmalıdır)
  • ROM zip dosyasını dahili depolama alanına kopyalayın
  • Updater -> Menu (...) -> Güncelleme paketini seçin
  • ROM zip dosyasını seçin
  • Herhangi bir iletişimi onaylayın
  • - Bitti!

gekren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
Merhaba. Tam olarak 13 Pro için HyperOS ararken gece karşıma çıktı ve hemen Fastboot ile yükledim. Ana ekranımda bile sorun çıkarmadan update halini kurdum. Daha önce HyperOS kullanmadım. O sebepten arayüzü çok hoşuma gitti. Ancak uygulama geçişlerinde, whatsapp kişiler arasında gezerken animasyondan mı yoksa performanstan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir bekleme durumu var. Temalar bölgenizde kullanılamıyor diyor ve ayarlarda kişiselleştirme alanına giriş yapamıyorsunuz. Bunun haricinde oldukça güzel görünüyor.

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Tam olarak 13 Pro için HyperOS ararken gece karşıma çıktı ve hemen Fastboot ile yükledim. Ana ekranımda bile sorun çıkarmadan update halini kurdum. Daha önce HyperOS kullanmadım. O sebepten arayüzü çok hoşuma gitti. Ancak uygulama geçişlerinde, whatsapp kişiler arasında gezerken animasyondan mı yoksa performanstan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir bekleme durumu var. Temalar bölgenizde kullanılamıyor diyor ve ayarlarda kişiselleştirme alanına giriş yapamıyorsunuz. Bunun haricinde oldukça güzel görünüyor.
Tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen update yapıgınız içindir. Zaten Eu rom kurulu cihazlarda update seçeneği var. Sıfırdan kurulum yaparsanız sorun çıkmıyor.

Üst Alt