Yardım Xiaomi 13 Otomatik Başlatma Pil Sorunu

musaerencnr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
19
Arkadaşlar bende mi paranoya var kafayı yicem ya neden böyle oluyor ya ? Son sürüm android 14 MIUI 14.0.6 da da böyleydi batarya eriyor sürekli, bir ayarda mi yanlışlık yaptım acaba ya. Sürekli olarak otomatik başlıyor uygulamalar ve batarya eriyor ya. Telefona sıfırdan format attım ve android 13 Miui 14.0.7 kurdum ama durum ayni yani...
Sizde bu otomatik başlatma kısmı nasıl,ss atar mısınız ? Benim bataryam cidden eriyor ya...
Not: Son resim MIUI 14.0.7 diğeri ise son sürümdeki durumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Otomatik başlayan uygulamaları görüp kapayabilirsiniz güvenlik uygulamasından

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Musa kardeşim tertemiz telefon da sürekli bir hata konusu açıp insanları korkutuyorsun acaba kronik bir sıkıntı diyemi. Çok kurcalıyorsun demekki telefonu. Ben beta romdayim bu kadar sıkıntı yaratmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-02-18-42-07-857_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-12-02-18-42-07-857_com.miui.securitycenter.jpg
    352,6 KB · Görüntüleme: 13

musaerencnr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Musa kardeşim tertemiz telefon da sürekli bir hata konusu açıp insanları korkutuyorsun acaba kronik bir sıkıntı diyemi. Çok kurcalıyorsun demekki telefonu. Ben beta romdayim bu kadar sıkıntı yaratmiyorum

Hocam mesela Adguard uygulamasını arka planda kısıtla yapmama rağmen bakıyorum sonrasında otomatik başlamış yani. Ayrıca uygulama ayarlarından durdurmaya zorla yapmama rağmen 15 dk sonra tekrardan açılıyor ve otomatik başlıyor. Bu sorunlar çok can sıkıcı yani, bu özellik ise yaramıyorsa neden koydunuz diye sormazlar mı ya ? Paranoyak oldum iyice bu konular yüzünden ya. Otomatik baslatmada 4 uygulamaya izin vermeme rağmen çoğu uygulama otomatik başlıyor yani. Cidden sinir bozucu bir durum ya. Bu arada sizler de otomatik başlama, pil ayarları kısımlarının ekran görüntüleri paylaşır mısınız ve son olarak yetkilendirme kısmını da paylaşırsaniz sevinirim(yaptığım ayarlarda vs mi sorun var kontrol etmek isterim,tavsiyelerinizi beklerim). Neyse tüm bunlara çözüm olarak telefonu ilk aldığım sürüme döneceğim sanırım bakalım...

halilkarakuyu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Patron yanlış anlama da her soruna konu açıyorsun direnc ile ilgili açtın başka şeyler ile ilgili açtın bence de çok kurcalıyorsun, dediğin olay büyük ihtimalle rom ile alakalı

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu tamamen senin kullanımınla ilgili daha önceki konunuzda uzun uzun anlattım ama yine aynı hataları yapıyorsunuz.
Sorun cihazda yada romda değil belli ki sizin kullanım şeklinizle ilgili.
Custom rom root vb dışarıdan korsan yazılım apk yüklemeyi bırakın geliştirici seçenekleri hiç birşeyi kurcalamayın standart bir kullanıcı olun ve öyle test edin
kullandığınız korsan bir yazılım cihazın uykuya geçmesini önlüyor olabilir. Sorunu yanlış yerde arıyorsun.
Diğer konuda size uzun uzun iyi bir çözüm önerisi söyledim ama umursamıyorsun.

Üst Alt