Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
piranha zen
Konular
2
Merhabalar bende yd xiaomi 13 var. cihazda fake rom var güncellenmiyor. Dileyen olursa güncelleme konusunda yardımcı olabilirim
Güncelleme PC üzerinden yapılacak

Çözüm
O kıymetli bilginizi forumumuzda paylaşmaya ne dersiniz? Güzel bir içerik hazırlayıp altına imzanızı atarsanız hayırlı bir iş yapmış olursunuz 🤗
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.

TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan...

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
O kıymetli bilginizi forumumuzda paylaşmaya ne dersiniz? Güzel bir içerik hazırlayıp altına imzanızı atarsanız hayırlı bir iş yapmış olursunuz 🤗

DAMARCI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Merhabalar bende yd xiaomi 13 var. cihazda fake rom var güncellenmiyor. Dileyen olursa güncelleme konusunda yardımcı olabilirim
Güncelleme PC üzerinden yapılacak
Yardımcı olursanız çok sevinirim

bey4zz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Webmaster
Konular
1
Benzer durumda xiaomi 13 ultra var fake rom var üstünde bootloader kilidi de kapalı gözükmekte yardımlarınızı arz ederiz

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
piranha zen
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.

TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan seçeneğe ses kısma ile gelip power ile onaylıyoruz. Telefonu USB ile PC ye bağlıyoruz. Telefonumuzun ekranına telefona bağlanmış usb görüyoruz. Sonra MiPhoneSuite programını açıyoruz. O sanki telefnunuzu görmemiş gibi davranıyor ama umursamayın. Uygulamada üstteki menüden Update sekmesine basıyoruz açılan menüden R.Flash tıklıyoruz. Sonra o cihazınızın sürümüne uygun yazılım dosyasını size söylüyor. Örneğin; Hyperos 2.0.3.0.MSCMIXM. Siz bu dosyayı mifirm sitesinden noktası ve virgülüne aynı olanını indirin. dosya indikten sora MiPhoneAsistana uygulamasına geçip aynı modda telefonunuzu bağlayın. telefonu, mevcut yazılımı ve geçilecek yazılımı gösteren çince yazan bir ekran göreceksiniz. Burda en alttakine sakın tıklamayın telefon sıfırlanıyor. Ortada olan seçeneğe tıklayıp indirdiğiniz yazlım dosyasını gösterdiğinizde kendisi cheking yapıp kuruluma geçicek.
Son olarak bu metotda dosyalarınız silinmez.

İsteyenler için ÜCRETSİZ uzaktan bağlantı ile destek verebilirim.
Destek için mail adresim : alirizaatceken@gmail.com-05012382770
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer durumda xiaomi 13 ultra var fake rom var üstünde bootloader kilidi de kapalı gözükmekte
Benzer durumda xiaomi 13 ultra var fake rom var üstünde bootloader kilidi de kapalı gözükmekte yardımlarınızı arz ederiz
Fark etmez Bl kilidi kapalı olsada günceller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arkadaşlar elimde olan tüm cihazları güncellediğim için video hazırlayamıyorum. Örnek bir cihaz olursa çekeriz

Oyla: Çözüm
Üst Alt