Rom Xiaomi 13 HyperOS – China Weekly Beta OS1.0.23.11.8 (İlk HyperOS Güncellemesi)

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Bende kalmadı, kalanların da Allah yardımcısı olsun

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
ORD virüsünü tamamen temizledim diyorsunuz yani.😆😆😆 Tebrikler kıymetli hocam.👏👏👏 Aynı durumdayım direkt olarak telefonun üzerindekiyle devam ediyorum. Bootloder, root vs yok artık.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
ORD virüsünü tamamen temizledim diyorsunuz yani.😆😆😆 Tebrikler kıymetli hocam.👏👏👏 Aynı durumdayım direkt olarak telefonun üzerindekiyle devam ediyorum. Bootloder, root vs yok artık.
Ne olduğunu bile unuttum neredeyse diyebilirim hocam...Mi11T Pro ve global rom, kapalı BL kilidi, bana ilaç gibi geldi, arındım çok şükür...bir de üstüne yaşlılık ve bııkkınlık geldi....benden iyisi yok şu an...forumda geziniyorum, dertleri okuyorum, bazen gülüyorum, çoğu zaman da üzülüyorum...HyperFOS forumu oldukça şenlendirecek gibi duruyor...

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ne olduğunu bile unuttum neredeyse diyebilirim hocam...Mi11T Pro ve global rom, kapalı BL kilidi, bana ilaç gibi geldi, arındım çok şükür...bir de üstüne yaşlılık ve bııkkınlık geldi....benden iyisi yok şu an...forumda geziniyorum, dertleri okuyorum, bazen gülüyorum, çoğu zaman da üzülüyorum...HyperFOS forumu oldukça şenlendirecek gibi duruyor...

Hocam bende custom rom kullanıpta sorunlardan şikayet edenlere gülüyorum 🤣 telefona custom rom kurup bir dünya modül yükledikten sonra sorunsuz çalışmasını beklemek ne kadar mantıklı sizce.
Telefonu ilk satın aldığınız gibi kullanmak en doğru tercih eğer herhangi bir sorun yaşarsanız xiaomiye hataları bildirin.
Beta romların çıkış amacı EU custom rom ekibi gelip bizi modlasın diye değil. Beta yazılımı kullanan insanlar beta tester olurlar ve xiaomiye düzenli olarak hataları sorunları bildirir böylece final stabil sürümü sorunsuz çıkış yapmayı amaçlar.
Ne yazıkki hiç birşeyi amacına uygun kullanmıyoruz modlanmış beta yazılımların peşinde koşuyor insanlar. Herkesin kendi tercihi zaman sizin zamanınız yinede saygı duymak lazım.

omeraraz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mİ 13 Ultra
Meslek
İşmakina Operatörü
Konular
2
Xaomi aslında maceraya atılmış çıkaracaktı MIUI 15 i sora android 14 ile mis gibi olurdu ne gereği var hyperos yapmayı

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
HyperOS ile kernel sürümü değişti mi yoksa MIUI ile(5.15.74) aynı mı? Kuran birisi hakkında kısmından ekran görüntüsü atabilirse çok sevinirim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
HyperOS ile kernel sürümü değişti mi yoksa MIUI ile(5.15.74) aynı mı? Kuran birisi hakkında kısmından ekran görüntüsü atabilirse çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler.
Değişmiş. Hoşuma gitmedi. Bütün modülleri tekrar derlemem gerekecek muhtemelen. Henüz ortada kaynak kod da yok. Umarım kodları yayınlar Xiaomi.

Üst Alt