- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xioami 13
- Konular
- 1
Yaklaşık 1 yıl önce bir grupta telefon satan bir arkadaştan Xiaomi 13 12GB 512GB marka server kayıt telefon satın aldım. Aldığım günden itibaren telefonuma hiç sistem güncellemesi gelmedi. İnternetten kontrol ettiğimde HyperOS 2 sürümünün geldiği yazıyor ancak benim telefonum 1.0.4.0.UMCMIXM sürümünde kaldı. Şuana kadar hiç güncelleme gelmedi.
Ayrıca telefonumda garip bir sorun var. Telefonu yeniden başlattığımda açılıyor ve hat okumuyor. Hattın okunabilmesi için telefon açıkken sim kartı çıkartıyorum ve yuva değiştirip geri takıyorum. Aksi halde hat okumuyor.
Ben bu telefonu nasıl en son sürüme güncelleyeceğim? Eğer güncellersem imei gider mi? Ben telefonu Server Kayıt diye aldım, aceba direnç kayıt mı? Nasıl anlarız?
Ayrıca telefonumda garip bir sorun var. Telefonu yeniden başlattığımda açılıyor ve hat okumuyor. Hattın okunabilmesi için telefon açıkken sim kartı çıkartıyorum ve yuva değiştirip geri takıyorum. Aksi halde hat okumuyor.
Ben bu telefonu nasıl en son sürüme güncelleyeceğim? Eğer güncellersem imei gider mi? Ben telefonu Server Kayıt diye aldım, aceba direnç kayıt mı? Nasıl anlarız?