Yardım Xiaomi 13 Global GELEN GÜNCELLEME GERİ GİTTİ

thesungurm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.9 TMCMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 13 (fuxi) Global
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Telefonumda (Xiaomi 13 [fuxi] Global) şuanda MIUI 14.0.9 TMCMIXM yüklü. Kasım ayında android 14 güncellemesi gelmişti fakat ben yüklemedim. Aralığın ortalarında güncelleme birden gitti ve bir daha geri gelmedi. Cihaz hyperos i geçtim android 14 ü bile almadı hala. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Gelen güncelleme kayboldu ve güncelleme gelmiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Normal bir durum. Xiaomilerde güncelleme görününce kısa süre içinde yapmazsanız güncellemeyi sizden çekip başka kullanıcıya gösteriyorlar. Siz indirmiyorsanız indiren birini bulmaya çalışıyorlar yani. Ara ara kontrol edin, yeniden görünür sizin cihaza da.

Oyla:

thesungurm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal bir durum. Xiaomilerde güncelleme görününce kısa süre içinde yapmazsanız güncellemeyi sizden çekip başka kullanıcıya gösteriyorlar. Siz indirmiyorsanız indiren birini bulmaya çalışıyorlar yani. Ara ara kontrol edin, yeniden görünür sizin cihaza da.
Hocam doğrudur ancak 1 aydan fazla oldu güncelleme gideli, bu kadar uzun süredir tekrar gelmemiş olması normal mi?

Oyla:

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
normal hocam isterseniz elle yükleyin

Oyla:

thesungurm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal hocam isterseniz elle yükleyin
Hocam cihaz yd imei atılmış bir cihaz, twrp yüklemek istemiyorum ayrıca tekrar telefonu sıfırlamak da istemiyorum işle alakalı bütün verilerim telefonumda tekrar yedekle tekrar kur falan uğraşmak zulüm gibi geliyor artık. Eğer bir problem olmaz güncelleme tekrar gelir diyorsanız beklemeyi tercih ederim.

Oyla:

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Hocam cihaz yd imei atılmış bir cihaz, twrp yüklemek istemiyorum ayrıca tekrar telefonu sıfırlamak da istemiyorum işle alakalı bütün verilerim telefonumda tekrar yedekle tekrar kur falan uğraşmak zulüm gibi geliyor artık. Eğer bir problem olmaz güncelleme tekrar gelir diyorsanız beklemeyi tercih ederim.
gelir hocam illa ki

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam doğrudur ancak 1 aydan fazla oldu güncelleme gideli, bu kadar uzun süredir tekrar gelmemiş olması normal mi?
Gayet normal hocam. Android 14 ve HyperOS beta olarak normalden daha da yavaş dağıtılıyor. Ayrıca hem Android hem HyperOS yükseltmelerinde sıfırlamayı tavsiye ediyoruz. Büyük güncellemelerde sıfırdan kurulum yapmayınca çokça hatalar çıkabiliyor.

Oyla:
Üst Alt