Yardım Xiaomi 13 Global Alınır Mı?

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Merhabalar arkadaşlar, uzun bir süre sonra tekrardan aranıza döndüm. Oneplus 8T kullanıyordum gerek performans gerek de pil ömrü azaldığından ötürü tekrar bir cihaz alma merasimine girdim. Fakat fiyatlardan ötürü Samsung'a bakamıyorum hem de ultra cihazları çok büyük geliyor. Bu açıdan Xiaomi 13 çok hoşuma gitti, tek takıldığım nokta bu cihazı Global olarak alsam ve direnç attırsam bana herhangi bir problem yaşatır mı? Biraz pubg oynuyorum onun dışında da sosyal medya falan. Bir de global ve direnç attırılmış olarak nereden temin edebilirim İstanbul'da? Şimdiden teşekkürler.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Global sürüm alırsanız sorun yaşamazsiniz güncelleme oluyor ama sıfırlama olmuyor imeiler siliniyor. Xiaomi 13 alınır elbette güzel kompakt bir cihaz xiaomi 13 ve 14 modelleri benimde beğendiğim bir cihaz.
Tercihen yurtdisi galaxy S23 veya S23+ alabilirsiniz server kayıt oluyor güncelleme sıfırlama sorunsuz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
istanbul tahtakale'de arkadaşlar var hem temin hem kayıt konusunda yardımcı olurlar. Ulaşırsanız yardımcı olabilirim.

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global sürüm alırsanız sorun yaşamazsiniz güncelleme oluyor ama sıfırlama olmuyor imeiler siliniyor. Xiaomi 13 alınır elbette güzel kompakt bir cihaz xiaomi 13 ve 14 modelleri benimde beğendiğim bir cihaz.
Tercihen yurtdisi galaxy S23 veya S23+ alabilirsiniz server kayıt oluyor güncelleme sıfırlama sorunsuz.
Hocam emin olun düz s23 yd bulabilsem 1 sn durmam ama herkes ultra satıyor, ultralar da kocaman zaten elim de küçük hiç hoş gelmiyor. Bu yüzden 13'ü düşünüyorum hem kompakt hem yd diye. Teşekkür ederim.

Üst Alt