Soru Xiaomi 13 Direnç Kayıtlı ama Kayıt Silindi

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Merhaba uzun zamandır Xiaomi 13 12/256 Global cihaz kullanmaktayım. Aldığımda direnç ile kayıt ettirdim. Sorunsuz kullanıyor rom yüklemesi yapıyordum. Ancak enson Taiwain hyperos2 ile sıfırlama yaptım ve EU rom yükledim. Yükledikten sonra imei ve seri numarasının silinmiş olduğunu gördüm. Tekrar kayıt için Orjinal miui14 tw roma düşürüp telefoncuya götürdüm. dpt pro ile Rakamlar tekrar yazıldı ama hala cihaz sebeke almadı. QCN atıldı ama sonuç değişmedi.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinriim iyi forumlar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi 13 bir kaç cihazda benimde başıma geldi düzeltmedim maalesef. işlemci kaynaklı bir sorun bu. formatta imei gittikten sonra şebeke aldıramıyorsun ya da şebeke geliyor mobil veri gelmiyor vs.

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Merhaba uzun zamandır Xiaomi 13 12/256 Global cihaz kullanmaktayım. Aldığımda direnç ile kayıt ettirdim. Sorunsuz kullanıyor rom yüklemesi yapıyordum. Ancak enson Taiwain hyperos2 ile sıfırlama yaptım ve EU rom yükledim. Yükledikten sonra imei ve seri numarasının silinmiş olduğunu gördüm. Tekrar kayıt için Orjinal miui14 tw roma düşürüp telefoncuya götürdüm. dpt pro ile Rakamlar tekrar yazıldı ama hala cihaz sebeke almadı. QCN atıldı ama sonuç değişmedi.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinriim iyi forumlar.
Merhaba hocam. Xiaomi 13'e eu rom atıp problem yaşayan bir arkadaşım daha var. Eu romlar, Xiaomi 13 için problem mi yaratıyor acaba ?

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 13 bir kaç cihazda benimde başıma geldi düzeltmedim maalesef. işlemci kaynaklı bir sorun bu. formatta imei gittikten sonra şebeke aldıramıyorsun ya da şebeke geliyor mobil veri gelmiyor vs.
Gloabl yada Çin QCN farkı olabilir mi ?

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gloabl yada Çin QCN farkı olabilir mi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aynı cihaz ikiside sağdaki sorunsuz çalışan soldaki şebeke almayan cihaz. Yazılım ve model aynı. Bu görsel fark QCN 'den mi ?

Üst Alt