Yardım Xiaomi 13 direnç kayıt sonrası 4.5g kullanamama sorunu

Melanj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.8.0.UMCEUXM
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor olarak görünüyor. Var mı bu konuda bilgisi olan beni bu sorundan kurtaracak birileri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor olarak görünüyor. Var mı bu konuda bilgisi olan beni bu sorundan kurtaracak birileri?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-01-13-55-42-128_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2024-11-01-13-55-42-128_com.vodafone.selfservis.jpg
    409,1 KB · Görüntüleme: 0

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
50
direnç işlemi yapılan yere tekrar git hocam bende kullanıyorum dirençli olarak internet hızım gayet güzel bir şey eksik yapmıştır büyük ihtimalle takılan dirençten de kaynaklı olabilir direncin değeri düşük olabilir tam bilgim yok ama tahmini .

Oyla:
Üst Alt