- Adım
- Murat
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- Demir Çelik Kaynak
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- HyperOs 1.0.7.0ULFMIXM
- Telefon Modeli
- Xiaomi 12t pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selamun aleyküm. Ben 1 yıldır Xiaomi 12T pro kullanıyorum. Powerbank almaya karar verdim. Ama internetteki seçenekler çok kafa karıştırıyor. Kimisi output(çıkış) 5V 4.5A veya 5V 5A diyor. Kimisi pd 100w 140w veya 145w gibi değerler yazıyor. Ama orjinal şarj aleti gibi gerçek 120w değerini verir mi bir türlü çözemiyorum. Hemde mümkünse orijinal şarj kablosunu kullanarak yüksek hız almak istiyorum. Type c to type c kabloya ayriyeten para vermemek için. Ama USB çıkışı o kadar güçlü olan powerbank var mı bilmiyorum. Yoksa mecburen çift taraflı type c kablolu powerbank veya ayrıyeten satın alacağım. Var mı bu konuda bilgisi olan birileri? Özellikle ugreen baseus anker gibi güçlü markalara bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selamun aleyküm. Ben 1 yıldır Xiaomi 12T pro kullanıyorum. Powerbank almaya karar verdim. Ama internetteki seçenekler çok kafa karıştırıyor. Kimisi output(çıkış) 5V 4.5A veya 5V 5A diyor. Kimisi pd 100w 140w veya 145w gibi değerler yazıyor. Ama orjinal şarj aleti gibi gerçek 120w değerini verir mi bir türlü çözemiyorum. Hemde mümkünse orijinal şarj kablosunu kullanarak yüksek hız almak istiyorum. Type c to type c kabloya ayriyeten para vermemek için. Ama USB çıkışı o kadar güçlü olan powerbank var mı bilmiyorum. Yoksa mecburen çift taraflı type c kablolu powerbank veya ayrıyeten satın alacağım. Var mı bu konuda bilgisi olan birileri? Özellikle ugreen baseus anker gibi güçlü markalara bakıyorum. Bazı hoşuma giden modeller bunlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.