Yardım Xiaomi 12 Pro TWRP

clubsamata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayx
Cihazım
xiomi mi t10pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.16
Telefon Modeli
Xiaomi 12 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaslar Xiaomi 12 pro telefonu 1 hafta önce aldim ve TWRP yüklemek istiyorum nasil yüklenir nasil bir yol izlemem gerekiyor yardim ederseniz sevinirim

simdiden tsk ederim...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba arkadaslar Xiaomi 12 pro telefonu 1 hafta önce aldim ve TWRP yüklemek istiyorum nasil yüklenir nasil bir yol izlemem gerekiyor yardim ederseniz sevinirim

simdiden tsk ederim...
Ayarlar>derleme numarasını hızlı hızlı tıklayın ekranda geliştirici seçenekleri açıldı yazacak
Ek ayarlar> mi kilit durumu yazan yere varsa mi hesabınızı ekleyin yoksa hattınız üzerine mi hesabı kurup aynı şekilde ekleyin 168 saat sonra boot kilidi açma onayı verir mi unlock tool ile boot kilidini açın twrp basit hocam önce boot kilidi açmanız gerekiyor

Oyla:

clubsamata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayx
Cihazım
xiomi mi t10pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar>derleme numarasını hızlı hızlı tıklayın ekranda geliştirici seçenekleri açıldı yazacak
Ek ayarlar> mi kilit durumu yazan yere varsa mi hesabınızı ekleyin yoksa hattınız üzerine mi hesabı kurup aynı şekilde ekleyin 168 saat sonra boot kilidi açma onayı verir mi unlock tool ile boot kilidini açın twrp basit hocam önce boot kilidi açmanız gerekiyor
tskler bilgi icin hocam o zaman 168 saat sonra görüsmek üzere :)

Oyla:

clubsamata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayx
Cihazım
xiomi mi t10pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun..bir soru daha sorsam :) whatsapp yada Facebook messenger de görüntülü konusurken ses bir anda kesiliyor 2 saniye sonra tekrar geliyor yada cizirti yapiyor...wifi de ve telefonun kendi internetinde fark etmiyor bu bu xiaomilerde kronik mi yoksa bir yolu yordami varmi bunu düzetmenin ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun..bir soru daha sorsam :) whatsapp yada Facebook messenger de görüntülü konusurken ses bir anda kesiliyor 2 saniye sonra tekrar geliyor yada cizirti yapiyor...wifi de ve telefonun kendi internetinde fark etmiyor bu bu xiaomilerde kronik mi yoksa bir yolu yordami varmi bunu düzetmenin ?
Hocam sürekli yaşanan bir sorun değil format tavsiye ederim eğer repair yoksa tahmini olarak yazılımsal sorun diye düşünüyorum.
Ama iki ayrı sosyal medya uygulamasında yapinca soru tamamen cevapsız kalıyor.

Oyla:
Üst Alt