Soru Xiaomi 12 Pro HyperOS 2.0 Aralıkta Geliyordu?

westbam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 5
Konular
8
Aralıkta HyperOS 2.0 dağıtımına başlanacak telefonlar listesinde Xiaomi 12 aliesi de vardı. Fakat en son baktığımda stable 1.0.12.0 eu (yani çin) versiyonu çıkmış. Zaten o da dün falandı. Biz 2.0 beklerken yine 1.0 güncellemesi aldık. Bu adamlar demekki 2.0 için bir çalışma yapmıyor. Developer sürümlerde de bi hareket yok. Sizce HyperOS güncellemesi gelecek mi? Gelirse Android 15 mi 14 mü gelecek? Bu ay içinde gelir mi? Ona göre bu telefonla vedalaşıp 15 Pro bakacam. Şimdiden teşekkürler :)

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Güncellemeyi sadece ve sadece xioami bilir ne zaman ne şekilde geleceğini....

ege7313

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
13T Pro
Konular
3
hocam xiaominin hyperos 2.0 ile ilgili verdigi tarihlerin hepsi yalan global icin. 13t pro kasim ayinda alicak dediler ocak ayina girdik halen tık yok. 14t proya bile 2 hafta once verdiler ki herkes almadı guncellemeyi ve 13t pro ile 14t pro ayni ay alcakti guncellemeyi güya fakat 13t proya verilmedi. xiaominin takvimine cok guvenmeyin

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Aralıkta HyperOS 2.0 dağıtımına başlanacak telefonlar listesinde Xiaomi 12 aliesi de vardı. Fakat en son baktığımda stable 1.0.12.0 eu (yani çin) versiyonu çıkmış. Zaten o da dün falandı. Biz 2.0 beklerken yine 1.0 güncellemesi aldık. Bu adamlar demekki 2.0 için bir çalışma yapmıyor. Developer sürümlerde de bi hareket yok. Sizce HyperOS güncellemesi gelecek mi? Gelirse Android 15 mi 14 mü gelecek? Bu ay içinde gelir mi? Ona göre bu telefonla vedalaşıp 15 Pro bakacam. Şimdiden teşekkürler :)
Klasik Xiaomi politikası. Piyasaya sürdüğü cihaz sayısı çok olunca haliyle güncellemelerin gecikmesi de kaçınılmaz oluyor. Cihazınıza mutlaka gelecek ve A15 üzerine olacak ama o kadar beklediğiniz HyperOs 2.0 ile çok şeyin değişeceğini ümit ederseniz hayalkırıklığı yaşarsınız.
Siz isterseniz bu telefonla vedalaşıp 15 Pro da bakabilirsiniz. O cihaz en azından 2.0 la geliyor.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstad Koçara hocanın da dediği gibi fazla bir beklentiye girmeyin, 2.0 almış kişilere sorduk ne gibi bir değişiklik/fark var diye, biri de şu fark var diyemedi, bazıları ise daha akıcı oldu falan dediler, psikolojiktir o bence giggle~~

Bütçesel sorun yoksa, durmayın ve 15 Pro alın derim, şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

yuksek_enes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 12 Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
selamın aleyküm bende 1.0.12 güncellemesi yaptım Bluetooth kulaklıkla görüşme yapamıyorum ses ahizeden geliyor ve asla hoparlöre geçiş yapmıyor. kablolu kulaklıkla oyunda sesim de gitmiyor
sende buna benzer sorunlar oluştu mu

westbam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
selamın aleyküm bende 1.0.12 güncellemesi yaptım Bluetooth kulaklıkla görüşme yapamıyorum ses ahizeden geliyor ve asla hoparlöre geçiş yapmıyor. kablolu kulaklıkla oyunda sesim de gitmiyor
sende buna benzer sorunlar oluştu mu
Bluettoh kulaklık ile telefon görüşmesi yapmıyorum genelde müzik dinliyorum. Ama yaparsam deneyimimi paylaşırım.

Üst Alt