Xiaomi, 12 Mart'ta ne tanıtabilir?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi, 12 Mart'ta düzenleyeceği etkinliğe dair sosyal medya hesabı üzerinden bulmaca tarzında bir fotoğraf paylaştı.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, hızla gelişmeye devam ediyor. Bütçe dostu mobil cihazları ile kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Xiaomi, çok yakında yeni bir cihaz tanıtmaya hazırlanıyor. Gelen son bilgiler ise Xiaomi'nin 12 Mart'ta düzenleyeceği etkinliğe ışık tutuyor. Şirket, düzenleyeceği etkinlik için sosyal medya hesaplarından bir eğlenceli bir bulamaca yayınladı.

Takipçilerle paylaşılan bu bulmacada ise bazı kelimeler bulunuyor. Söz konusu bulmacada NVIDIA, Tegra, Matte, Movies, Quick Charge, Wide Angle, Snapdragon, LTE, HD, Dual SIM, Lighter OS, Android, More, Books, Cortex, Expandable ve New kelimeleri saklanmıştı. Bu kelimelerden elde edilen bilgilere göre Xiaomi, yeni nesil bir MiPad tablet tanıtabilir. Ayrıca tabletin Snapdragon yonga setli versiyonu da olabilir.
Bakalım Xiaomi, 12 Mart tarihinde ne tanıtacak... 

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kaynak:http://m.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2015/03/08/xiaomi-12-martta-ne-tanitabilir

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Nerede görmüştüm hatırlamıyorum ama sanırım 12 martta 64 bit çekirdeğe sahip birşeyler çıkacak gibi

bmestudio

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Huawei p1
Konular
10
Hocam mi4 de 64 bit desteği var mı ? İşlemciden pek anlamam da

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Ynt: RE: Xiaomi, 12 Mart'ta ne tanıtabilir?

bmestudio' Alıntı:
Hocam mi4 de 64 bit desteği var mı ? İşlemciden pek anlamam da
Yok

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt