- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Xiaomi 12 8/256
- Konular
- 7
Deneyimlerini ve görşlerini bizimle paylaşırsan çok seviniriz xioami 12 pro kullanıcısıyım malum şarj problemi vb sorunlar oluştu başlarda ona göre geçeceğim goggle aramalar devammı bide ustamBugün geldi güncelleme Android 14 ile birlikte arkadaşlar. İlk gözlemim akıcılığı güzel olmuş HyperOS un.
Hocam ilk izlenimlerim olumlu HyperOS içinDeneyimlerini ve görşlerini bizimle paylaşırsan çok seviniriz xioami 12 pro kullanıcısıyım malum şarj problemi vb sorunlar oluştu başlarda ona göre geçeceğim goggle aramalar devammı bide ustam![]()
Rica ederim hocam. Ben fabrika ayarlarına sıfırlamadım bankacılık uygulamaları, diğer uygulamaları tekrar ayarlamayı üşendiğimdenBilgi için teşekkürler güncelleme yapıldıktan sonra cihazı fabrika ayarlarına çevrilmesi tavsiye ediliyor ufak tefek bazı özellikler pasif durumda kalıyormuş nfc,ekran yansıtma vb. gibi özellikler. Mutlaka sıfırdan bir kurulum yapılması gerek pil konusunda olsun gerekse performans olsun çok verimli olacağı tavsiye ediliyor dostum yaptınız mı?