Çözüldü Xiaomi 12 durduk yere brick

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Durduk yere tel brick olmaz.Büyük olasılıkla sıvı teması yada düşürmüşsündür.

Gokgoktug

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Forumda nasıl çözüldü yapıldığını bilmediğim için sadece kendim yaşadığımı ve nasıl çözdüğümü açıklıyorum

Sorun yazılımsalmış ve tamamen benim hatammış
cihazı kullanmaya başlamadan önce her Xiaomi cihaza yaptığım gibi debloat'ladım sorun bundan kaynaklanıyormuş

Bir gün telefon sabah saat 5'te kurulu olan alarmla birlikte açıldı, o güne kadar hep bootloop yapmasın diye batarya konnektörlerini çıkartıp bırakmıştım ama o gün batarya konnektörlerini taktım fakat cihazı açmaya çalışmadım, sabah 5'te kendi açıldı, android açıldı, alarm çaldı alarmı ama kapattığım gibi geri çöktü; sonraki gün yine aynısını denedim, açılmadı ama o gün cihazı açmayı deneyip 5-6 dakika deneyip kısa süreler arasında çok defa çökmeye başlayınca fastboot reboot yaparak yeniden başlatarak 2-3 defa denediğimde 5 dakika beklemenin ardından android'in açıldığını gördüm, galeri uygulamasında ve bazen kamera uygulamasında çöküyordu birkaç defa çökme ve yeniden başlatmadan sonra debloatlarken Canta uygulaması ile sildiğim programları Canta ile geri yükledim ve şu anda recovery dahil sorunsuz çalışıyor

Üst Alt