- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10T
- Konular
- 8
Arkadaşlar telefonumdan bl kilidi açıp bu custom romu
önce bu twrp yi
sonra bu twrp yi Xiaomi 12 (cupid) MIUI 14 TWRP – Xiaomi Tools yükledim hyperos kısmını seçip fakat bunda farklı hatalar vermeye başladı ve dahili hafızayi yani telefonun hafızasını 0 mb olarak görüyordu yada tam dahili hafızanın yerini göremiyordu ben o klasöre gidiyorum (data/media)
Sonra kurcaladım ettim sistem full gitti miflash ile tekrar yazılım attım. Evolution x i kurmak istiyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı lütfen tekrar 4 5 saat boyunca strese girmeyeyim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yükleyecektim fakatönce bu twrp yi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yükledim fakat custom romu yüklemeye çalıştığımda hiç bir şekilde ilerlemedi öylece kaldı ilerleme kutucu dolmadı.sonra bu twrp yi Xiaomi 12 (cupid) MIUI 14 TWRP – Xiaomi Tools yükledim hyperos kısmını seçip fakat bunda farklı hatalar vermeye başladı ve dahili hafızayi yani telefonun hafızasını 0 mb olarak görüyordu yada tam dahili hafızanın yerini göremiyordu ben o klasöre gidiyorum (data/media)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sonra kurcaladım ettim sistem full gitti miflash ile tekrar yazılım attım. Evolution x i kurmak istiyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı lütfen tekrar 4 5 saat boyunca strese girmeyeyim.