Yardım Xiaomi 12 Custom Rom nasıl yüklenir?

slayer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
9
Arkadaşlar merhabalar xioami 12 cihazıma custom rom yüklemek istiyorum bootloader açık değil açacağım yedeklerimi alıp fakat twrp bulamadım? crdroid yükleyecektim fakat crdroidin xiaomi 12 için romunu bulamadım? O yüzden EvolutionX yükleme mecburiyetindeyim fakat dediğim gibi twrp yok ne bl açsam bile nasıl yükleyebilirim bu romu sorunsuz bi şekilde? Anlatabilecek varmı arkadaşlar lütfen sorun yaşamak istemiyorum güzel bi şekilde yapmak istiyorum kurulumu bankacılık uygulamalarına girememe gibi bi sorun olmasın mesela ve root istemiyorum.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Hocam romu kullanmadım bilmiyorum ama

Buradan güncel sürümü indirebilirsiniz

Buradan twrp indirebilirsiniz

Bu da xda forumdaki konusu

2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

slayer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam romu kullanmadım bilmiyorum ama

Buradan güncel sürümü indirebilirsiniz

Buradan twrp indirebilirsiniz

Bu da xda forumdaki konusu

2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam peki kullandığınız rom varmı hangisini önerirsiniz öneri varsa hızlı bi rom istiyorum

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Üstad rom değiştirme gereğine neden ihtiyaç duyuyorsunuz acaba merak ettim hyperos den sıkıldınız mı yoksa başka bi amacınız mı var bende aynı cihazı kullanıyorum tek sorunum işlemci kaynaklı aşırı ısınma

slayer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstad rom değiştirme gereğine neden ihtiyaç duyuyorsunuz acaba merak ettim hyperos den sıkıldınız mı yoksa başka bi amacınız mı var bende aynı cihazı kullanıyorum tek sorunum işlemci kaynaklı aşırı ısınma
Ustam telefonu ilk çıktığı zaman almıştım bayağı bi hız farkı var ve şarj sorunuda var yani hyperos güzel fakat beğenmedim ve aşırı ısınma sorunu var ne yazıkki cihazımın hızlı olmasını istiyorum 8 gen 1 işlemci gayet iyi hala günümüzde ve eskide değil fakat bune böyle cihaz eskitme politikası yapıyorlar ve bunu iliklerime kadar hissettim o yüzden rom değişeceğim

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Ustam telefonu ilk çıktığı zaman almıştım bayağı bi hız farkı var ve şarj sorunuda var yani hyperos güzel fakat beğenmedim ve aşırı ısınma sorunu var ne yazıkki cihazımın hızlı olmasını istiyorum 8 gen 1 işlemci gayet iyi hala günümüzde ve eskide değil fakat bune böyle cihaz eskitme politikası yapıyorlar ve bunu iliklerime kadar hissettim o yüzden rom değişeceğim
Ben hyperos a geçmeden önce yedekleri aldım formatladim sonra güncelleme yaptım hyperosa geçtim hemen bir daha fabrikaya ayarlarina döndürdüm çünkü hem Android sürümü hemde Xiaomi nin sürümü değişiyor o yüzden bu çok önemliydi hiç bir sorun yaşamadım ve tüm fonksiyonları mükemmel çalışıyor kasma donma aska yok ve şu an 1.0.4 deyim hızlı ve seri o konuda sorunum yok ama dediğim gibi online oyunlarda çok ısınıyor oyun oynanmıyor carplay aktifken şarja takamıyorum ısındığını için bu tip sorunlar genel kısaca cihazı fabrika ayarlarına yeni sürümü yüklediğinizde geçtiniz mi

Üst Alt