Yardım Xiaomi 12 Bootloop problemi

Lisporing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
2
Sabah uyanınca telefonumun kapalı olduğunu fark ettim. Açınca kendisini bootloop aldı. Recovery Mode girince "Safe Mode" ve "Reboot" denedim fakat loop devam etti. Mİ logosu gözüküyor, telefon kapanıyor ve tekrar açılıyor, yine mi logosundan başa dönüyor. Fastboot ekranına girmeyi deneyince ekranda "Fastboot" yazıyor fakat başka birşey yok. İlk aşamada verilerimin silinmeden çözülmesini denemek istiyorum, bu yüzden "Wipe Data" demedim. Ne yapabilirim, ne deneyebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
recovery ekranında altta kırmızı hata yazısı yoksa wipe data deneyin yine açılmaz ise tamire gösterin tuşlara vs. baksınlar. Durup dururken genelde yazılım bozulmaz. Tuşlardan olabilir.

Lisporing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
recovery ekranında altta kırmızı hata yazısı yoksa wipe data deneyin yine açılmaz ise tamire gösterin tuşlara vs. baksınlar. Durup dururken genelde yazılım bozulmaz. Tuşlardan olabilir.
Hocam bir hata kodu yazmıyor, tuş basılı kaldımı diye denedim, öyle bir problem de yok, telefondaki bilgileri silmeden, wipe data demeden başka bir yol deneme şansımız olur mu yoksa ilk onu mu denemeliyim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız ve bootloader kilidi açık ise save user data şeklinde rom atmayı deneyebilirsiniz. Kilit kapalı ise wipe data yapın. Yine açılmazsa son çare tuşlara baktırırsınız. Aklıma gelen seçenekler bunlar. iyi forumlar.

Üst Alt