unoffical twrp kurmaya çalışıyorum ancak this partition doesnt exist diyip hata veriyor.
Z zonguldakzonguldak Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım zonguldak Cihazım zonguldak Yaş 26 Konum sfasa Katılım 28 Ağustos 2023 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 29 Ağustos 2023 #1 unoffical twrp kurmaya çalışıyorum ancak this partition doesnt exist diyip hata veriyor.
W Wanlee Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Katılım 24 Haziran 2014 Konular 0 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Aralık 2023 #2 zonguldakzonguldak' Alıntı: unoffical twrp kurmaya çalışıyorum ancak this partition doesnt exist diyip hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... bu hata benim telefonda da oluyor.. bir türlü çözemedim.. çözen olursu bi zahmet burada açıklasın.. telefona twrp yükleyelim..
zonguldakzonguldak' Alıntı: unoffical twrp kurmaya çalışıyorum ancak this partition doesnt exist diyip hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... bu hata benim telefonda da oluyor.. bir türlü çözemedim.. çözen olursu bi zahmet burada açıklasın.. telefona twrp yükleyelim..