Yardım xiaomi 11t pro fastboot modunda çöktü

akemec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arslan
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14 Eu
Telefon Modeli
xiaomi 11T pro
Bootloader Kilidi
Açık
xiaomi 11t pro fastboot modundan çıkmıyor. Forumlardaki bütün yöntemleri denedim. Ancak yeni room kurma işlemi başarılı olmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Uygun TWRP bulun. fastboot boot <recoverydosyaadı>.img yaparak TWRP'yi çalıştırın. Sonra TWRP ayarlarından TWRP yükle seçeneğini seçerek kalıcı oalrak yükleyin. Sonra oradan rom flashlayın. MIUI variantı yükleyecekseniz hybrid olmasına dikkat edin. AOSP tabanlı yükleyecekseniz dire flaşlayın.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
xiaomi 11t pro fastboot modundan çıkmıyor. Forumlardaki bütün yöntemleri denedim. Ancak yeni room kurma işlemi başarılı olmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Uygun TWRP bulun. fastboot boot <recoverydosyaadı>.img yaparak TWRP'yi çalıştırın. Sonra TWRP ayarlarından TWRP yükle seçeneğini seçerek kalıcı oalrak yükleyin. Sonra oradan rom flashlayın. MIUI variantı yükleyecekseniz hybrid olmasına dikkat edin. AOSP tabanlı yükleyecekseniz dire flaşlayın.
Maalesef hocamız rom yüklerken clean and lock seçmiş bl kapalı telefonda os yok
H.kadioglu

Oyla:

akemec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arslan
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet fakat açık değil hocam
Hocamız clean and lock kısmını bilmiyormuş karışmamış bl kilitlenmiş
rom atılırken bl hatası veriyor hemen
Bl hatası olduğunu düşünmüyorum. Ama sorunu da çözemedim. Başka bir öneriniz olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsündeki işlemde çok uzun sürecek gibi. Başarılı olacağını tahmin etmiyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-11-24 215146.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-24 215146.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

akemec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arslan
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sizin yazmış olduğunuz konunun açıklamalarını bulup telefonda uyguladım. Telefon yeniden başladı. Çince yazılar çıktı. Sonrasını nasıl yapacağımı çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Bu sizin yazmış olduğunuz konunun açıklamalarını bulup telefonda uyguladım. Telefon yeniden başladı. Çince yazılar çıktı. Sonrasını nasıl yapacağımı çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
kilit açık o halde muhtemelen, gözünüz aydın. twrp yi türkçeye çevireceksiniz. forumda ekran görüntüsü vardı, nerede gördüm hatırlamıyorum ama. olmadı ingilizce özellikli recovery bulun onunla yapın

Oyla:
Üst Alt